Dimecres, 29 de gener del 2014 | 15:53
 ∑
TribunaTV
TribunaTV a l'acte d'entrega dels Premis Dignitat 2014
Discurs del guardonat Jordi Carbonell
Crònica · Seguretat
Existeix un informe militar per ocupar Catalunya?
Diversos mitjans de comunicació digitals estatals i nacionals han difós aquesta setmana un suposat informe --filtrat segons diuen per l'excoronel Amadeo Martínez Inglés-- on s'hi indica que existeix un pla anomenat Operació Estela que preveu l'ocupació de Catalunya per les forces paracaigudistes, especials i de la legió. Aquesta acció es duria a terme, previsiblement, abans del 9 de novembre de 2014.
Enquesta
La convenció del PP a Barcelona, amb quin objectiu ha estat organitzada?
Opinió
La polseguera de Maroni oculta l'Expo
Jordi Fortuny
Periodista, @jordifortuny1
La visita del president de la Llombardia a Barcelona, a mitjans de gener, va aixecar polseguera a causa dels antecedents del personatge.
 ∑
Llibres / revistes
Putin és el principal aliat de Catalunya
 ∑
Crònica · Pla de lleida
No li exigiu disculpes
Ivan Mambrillas
Si encara ens fos perm√®s de creure en escatologies seculars, en just√≠cies po√®tiques, arrencar√≠em dient: "Arribar√† un dia en qu√® el xacr√≥s lumpen, ple de malfian√ßa, encara, cap a qualsevol acci√≥ col¬∑lectiva, no podr√† tanmateix sin√≥ unir-se i avan√ßar, amb pas lent per√≤ resolt, devers ‚ĒÄper exemple‚ĒÄ un convenci√≥ de neofranquistes.
 ∑
La fotografia · País Valencià
"Això té un nom: censura"
L'ACPV ha denunciat la censura pel tancament de repetidors de TV3 i Catalunya Ràdio, així com el fi de les emissions de RTVV. L'entitat ha avançat que vol convertir la propera diada en una mobilització de tots els sectors "per un País Valencià net de tanta corrupció, mala gestió i autoritarisme".
 ∑
Llibres / revistes
Montserrat sota sospita
 ∑
Recull de premsa
Porta: "Es repeteix la necessitat de respectar la llei sense tenir en compte que ha estat imposada"
"S'oblida, per exemple, en quines condicions es va redactar i aprovar la Constitució del 1978, amb els poders fàctics del franquisme condicionant el procés".
 ∑
Recull de premsa
Villatoro: "L'onada sobiranista neix d'una confrontació d'interessos però s'alimenta de la sensació de menyspreu"
"Si l'opini√≥ p√ļblica espanyola hagu√©s respost amb una discussi√≥ d'igual a igual, probablement l'onada sobiranista s'hauria estabilitzat o fins i tot s'hauria afeblit".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠