Dijous, 23 de febrer del 2012 | 19:53
 ∑
Crònica · Euskal Herria
Rufi Etxeberria:"ETA seguirà en l'agenda política mentre els seus militants estiguin presos''

L'emplaçament de Mariano Rajoy a Amaiur perquè faci valer la seva influència i aconsegueixi la dissolució d'ETA, ja té resposta. L'esquerra abertzale avança que ETA exisitirà fins que un dels seus membres estigui empresonat.

 ∑
Crònica · Afers religiosos
L'Església catalana present en el mapa universal
L'Església catalana està cada vegada més present en el mapa universal i compte amb major projecció internacional.

Opinió · Política
Ni residual ni normal
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
L'informe sobre la situaci√≥ de la llengua catalana, presentat divendres passat per la Plataforma per la Llengua, ha creat for√ßa controv√®rsia per l'optimisme de les seves dades que contrasten amb la situaci√≥ real d'√ļs de la llengua al carrer.

 ∑
Notícia · Illes Balears
Vaga de fam per la llengua a Mallorca
Jubilats per Mallorca ha presentat avui, davant el Parlament balear, la proposta d'organitzar una vaga de fam que començarà dia 1 de març per oposar-se a l'atac del govern balear contra la llengua pròpia de les Illes Balears.
 ∑
Crònica · Política catalana
L'Alícia saneja els comptes d'Òmnium
Roger Buch
Politòleg
La pol√®mica que ha generat Alicia Sanchez Camacho amb les seves declaracions sobre les subvencions a √ímnium Cultural estan sent positives en el sentit de demanar transpar√®ncia al que es fa amb els diners p√ļblics.

 ∑
Notícia · País Valencià
Camps amb una porra a la mà
Els actes de viol√®ncia indiscrimada contra els estudiants de Val√®ncia, que aquests dies fan la volta al m√≥n, s√≥n conseq√ľ√®ncia dels equilibris interns del PPCV, del terratr√®mol que va causar la dimissi√≥ sobtada de Francisco Camps.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠