Dijous, 5 de maig del 2016 | 20:43
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Església i estructures d'estat
L'Esgl√©sia, com tota entitat que forma part de la societat, t√© un paper a jugar en la pol√≠tica catalana ja ara, en la construcci√≥ de les estructures d'estat i en la Catalunya independent.¬†Aix√≠ ho ent√©n, per exemple, la Fundaci√≥ Claret que ha celebrat un simposi plantejant la q√ľesti√≥ d'una Catalunya aconfessional o laica.

Opinió · Societat civil
ANC: tots i totes som necessaris
Miquel Sellarès
Cofundador de l'ANC
D'unes setmanes ençà, companys històrics i gent de la base de l'ANC m'han demanat que em presentés al secretariat de l'ANC i m'han reiterat que el que cal ara a l'assemblea és aplicar l'eslògan que multitud de vegades m'haureu sentit reivindicar: coincidència, complicitat i transversalitat.

 ∑
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Artur Mas no aconsegueix desempallegar-se de dos fantasmes
Tots dos es passegen misteriosament, tant per la seu de CDC com pel Palau Robert, on Artur Mas hi té el seu despatx d'expresident, i es creu que porten la comuniciació de Mas extraoficialment.
Opinió · Societat civil
Transversalitat i ANC
Pere Pugès
Cofundador de l’ANC
Políticament parlant, és un concepte que utilitzem des de fa poc. A la Declaració fundacional de l'ANC, aprovada en la Conferència nacional per l'Estat propi, a finals d'abril de 2011, i adoptada per l'Assemblea fundacional de l'ANC un any després, aquesta paraula no surt enlloc

 ∑
Notícia · Societat civil
Un país per viure lliures; viure lliures per un país
A Continuaci√≥ reprodu√Įm un article conjunt de Liz Castro, Antonio Ba√Īos, Quim Torra, Agust√≠ Alcoberro i divuit candidats m√©s que aspiren a liderar l'ANC:¬†A 15 mesos de la proclamaci√≥ de la independ√®ncia de Catalunya ens cal, com diria Joan Vinyoli, "bastir una cabana d'esperances".
 ∑
Crònica · Nació Digital
La CUP suma suports diversos en la seva aposta per la desobediència
El Manifest que denuncia la persecució d'idees i la voluntat d'atemorir de l'estat ha aconseguit el suport d'un centenar de signants que van des de Lluís Llach, Carod-Rovira, Empar Moliner, Oleguer Preses fins a Joan Tardà, Jaume Ansens, Ernest Maragall o Teresa Forcades.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Falgàs: "A Artur Mas, li ha arribat l'hora de deixar fer"
En un article al Punt Avui el periodista, Lluís Falgàs, assegura que " Els fets demostren que aprendre i fer tenen menys dificultat que deixar fer" i afegeix al respecte  que "Per a les persones de grans trajectòries allò que els resulta més difícil és deixar fer. Creuen que sempre hi ha temps per estar a la primera línia i mai troben ni el moment ni la manera d'apartar-se'n".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠