Divendres, 27 de gener del 2017 | 15:52
 ·
Crònica · Internacional
Trump: actua per intuïció o està ben informat?
Una persona no és multimillonària per casualitat, ni esdevé el president USA per atzar. Al darrera de la trajectòria del Sr. Trump (1946),a més d'unes profundes conviccions que no l'han fet defallir, hi ha un talent que no té res a veure amb la imatge que els grans mitjants de comunicació volen transmetre d'ell: distret, poc previsible, impulsiu o bé irreflexiu i irresponsable.
Opinió · Política
Que llueva que llueva la virgen de la cueva !
Mònica Sellarès
Aquesta setmana ha tornat a ser una d'aquelles en les que, si per casualitat, te n'havies oblidat del perquè volem independitzar-nos d'Espanya  i el nostre amic Rajoy i el seu govern ens ho han recordat  molt amablement.

 

 ·
Crònica · Política catalana
Concòrdia Cívica, el nou invent de l'unionisme
L'unionisme civil té un gran problema : que són els que són. Així, tot i que canvien sovint de denominació tots ells pertanyen a les mateixes quatre o cinc associacions però acaben sent sempre els mateixos. Tots ells depenen, ja sigui d'una manera directa o indirecta, de la mateixa "mamella"...l'Estat.

 ·
Notícia · Política catalana
Santi Vidal deixa la seva acta al Senat per no ser un obstacle pel Procés
El senador per Esquerra Republicana, Santi Vidal, que està suspès en l'actualitat del seu càrrec com a jutge per participar en la redacció d'un esborrany de constitució catalana, ha decidit abandonar el seu lloc al Senat i diu que ho fa "perquè no vol ser un obstacle pel Procés".
 ·
Crònica · Política catalana
Punt de no retorn
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
La caverna mediàtica va treure tota la bilis per poder radiografiar el què va passar al Parlament Europeu, el dia 24 de gener a la tarda. Catalunya es va explicar davant d'una quarantena d'eurodiputats –fins a cinquanta, segons alguna font governamental– i les 500 persones que els acompanyaven (estelades i bufandes del Barça, incloses).
 ·
Crònica · Afers religiosos
El covard Millo contra sant Francesc de Sales i contra Catalunya
El capteniment covard de l'espanyol Enric Millo contradiu el missatge comunicatiu de Sant Francesc de Sales i es contrari als drets i a les llibertats de Catalunya.

 ·
La fotografia · General
Forcadell, Puigdemont i Colau demanen combatre l'odi i la intolerància perquè mai més no es pugui repetir l'Holocaust
El Parlament ha commemorat  el Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust amb un acte institucional encapçalat pels presidents de la Generalitat i el Parlament, Carles Puigdemont i Carme Forcadell, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Villatoro: "L'altaveu espanyol"
En un article a l'Ara Vicenç Villatoro afirma que l'acte al Parlament Europeu volia "atreure les mirades d'Europa cap al cas català, amb la confiança que arbitraran a favor seu" mentre que l'unionisme intentava de totes totes "evitar aquesta concentració de mirades".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Xirgu: "Va ser una victòria política en tota regla, un gol per l'escaire"
En un article al Punt Avui Xevi Xirgu ens diu respecte l'acte de Puigdemont,Junqueras i Romeva al Parlament Europeu que "més important que el contingut dels discursos que la cúpula del govern català va fer  a Brussel·les, és com i on els va fer" i que "era molt important el contingut, però també el continent".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí