Dimecres, 9 de setembre del 2015 | 09:14
 ∑
Crònica · Política catalana
David Madí i Antoni Vives….
A CDC i amb la retirada de Jordi Pujol va ser evident que aquest deixava darrera seu un estol de dirigents joves i molt  capaços que asseguraven un esplèndid futur  polític i de gestió a la formació. Amb ells també va començar el gir estratègic del partit cap al sobiranisme acabant així amb "el peix al cove" i altres estratègies que no havien fet més que endarrerir el procés cap a la llibertat nacional que és i hauria d'ésser l'objectiu de tots els partits nacionalistes.

Opinió · Seguretat
Moren√©s, no deprestigi√Į les FAE!
Miquel Sellarès
Periodista
El senyor Moren√©s ha aixecat ¬†l'espantall d'una possible intervenci√≥ de les FAE (Forces Armades Espanyoles) davant del proc√©s nacional que est√† vivint Catalunya. El ministre de Defensa hauria d'anar amb molt de compte per no carregar-se en dos dies¬† la feina feta per ¬†les Forces armades Espanyoles ¬†en els √ļltims vint ¬†anys. Unes Forces Armades que
Opinió
Una revolució inesperada
Marta Rovira
Sociòloga
Les eleccions del 27 de setembre seran les més transcendentals de la història de Catalunya. Es plantegin com es plantegin, tot Europa i part del món estarà pendent de la possible victòria de les opcions favorables a la independència de Catalunya. Per això la possibilitat que una llista unitària pugui assolir la majoria necessària
 ∑
La fotografia
Tret de sortida de GUANYAREM, la campanya de suport a l'esport català
Aquesta setmana s'ha presentat a l'INEFC de Barcelona Guanyarem, la campanya que recull suports de gent del món de l'esport català. Entre els més destacats Pep Guardiola, Xavi Hernàndez i Kilian Jornet entre molts d'altres.
 ∑
Recull de premsa
Soler: "Una Espanya democràtica hauria de desitjar que Catalunya, independent o no, tirés endavant; però això no passa ni sembla que hagi de passar"
En un article al diari Ara el periodista i historiador, Toni Soler, sota el títol: El No vol dir No es pot" refelxiona sobre l'estratègia vers el procés català per part de les forces de l'estat que per una banda ofereixen pastanagues i per l'altre t'amenacen.
Opinió · Política catalana
Sí que es pot?
Jaume Marfany
Filòleg
Barcelona en com√ļ s'ha abstingut a l'hora de votar l'adhesi√≥ a l'AMI de l'Ajuntament de Barcelona. ¬†No censurar√© l'actitud i la decisi√≥ que han pres com a organitzaci√≥. S√≥n ben lliures d'actuar com millor creguin i amb l'estrat√®gia pol√≠tica que considerin m√©s adequada. Em limitar√© a manifestar el meu desacord total amb els arguments que Jaume Asens va fer servir per justificar l'abstenci√≥ del grup.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠