Dijous, 14 de abril del 2016 | 13:38
Opinió · Política catalana
Escenari gandhià
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Ens trobem en "l'escenari gandhià" que anuncia des de fa mesos el diputat Joan Tardà. Les providències judicials contra càrrecs municipals per donar suport a la resolució del 9 de Novembre de 2015 s'han sumat al processament del President de la Generalitat per la Consulta del mateix dia de 2014.
Crònica · Afers religiosos
Constitució espanyola insolidària, anticristiana, anticatalana
El Govern espanyol i la seva Constitució prohibeixen que el Govern de Catalunya exerceixi la solidaritat amb els refugiats i els afectats per la pobresa energètica.El Tribunal Constitucional anul·la la norma catalana que pretén que no es talli el gas o la llum per impagament a persones sense recursos econòmics.

Notícia · Seguretat
Fernández Díaz premia Marhuenda pels serveis prestats
El ministre en funcions, Jorge Fernández Díaz,  ha nomenat comissari honorari de la Policia Nacional el director del diari La Razón, Paco Marhuenda. Maruenda és fonamentalment un home de la cort de Rajoy. Amic personal dels dirigents populars de Catalunya,  entre ells els germans Fernández Díaz.
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Els professionals del Grup Godó, avergonyits
En el Grup Godó hi ha un profund malestar entre la majoria de professionals, que voldrien fer un diari català i democràtic, que donés la veu a totes les opcions crítiques amb el Procés que viu Catalunya, però que fos imparcial davant la majoria social que vol un canvi profund en les relacions de Catalunya amb Espanya.
Crònica · Seguretat
L'hora de la veritat del conseller Jané
Passats uns mesos, després de la constitució del nou Govern de la Generalitat amb el president Puigdemont al capdavant, el Departament de l'Interior necessita començar a prendre decisions. No es pot continuar sense fer cirurgia i canvis en l'estructura de comandament, tant política com professional del cos de Mossos d'Esquadra i d'altres cossos de seguretat pública.
Opinió · Política catalana
El pensament de Carrasco continua molt viu
Josep Poca
Escriptor
Dissabte, dia 9 d'abril, va fer 78 anys de l'assassinat de Manuel Carrasco i Formiguera. Com cada any, davant de la seva tomba a Montjuïc, ens vam aplegar els qui continuem creient en la seva persona i els seus ideals.

Recull de premsa · Política catalana
El nou Pujol es diu Colau
En un article a la Vanguardia Francesc-Marc Álvaro afirma que "Ada Colau és el Jordi Pujol de la nova època. El president va forjar el seu prestigi en l'oposició a la dictadura, per la qual cosa va ser jutjat i va patir tortura i presó. L'alcaldessa, molts anys després, en un context democràtic i de crisi econòmica,
Recull de premsa · Política catalana
Bosch: "Reflexionar sobre el procés. Lluitar pel referèndum"
En un article a Treball, la Revista d'ICV, Jaume Bosch  analitza la situació que viu Catalunya sis mesos després del 27-S i en el que afirma "Algú des del Govern s'atrevirà a reconèixer que l'estiu del 2017 no serem independents? Com més es trigui més gran serà la decepció de la gent. Però no hi hauria d'haver decepció, si més no majoritària,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí