Dimarts, 5 de gener del 2016 | 12:26
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Al març: ni un pas enrere
Al mar√ß, unes noves eleccions nacionals catalanes han de ser transparents i cadasc√ļ hi ha d'anar amb la seva ensenya. Ara ja no hi haur√† cap plebiscit i caldr√† que cada for√ßa pol√≠tica s'hi presenti sense complexos i amb els seus propis dirigents.
Opinió · Política catalana
Per fi, he pogut dormir
Josep Poca
Escriptor
I aix√≤ gr√†cies a qu√® s'ha acabat el mal son de la CUP. Efectivament, estava massa traumatitzat pel comportament ‚Äďper a mi, incomprensible‚Äď de la gent del partit antisistema (em sabr√≠eu dir qu√® entenen per "sistema"?), encara que, de fet, el que s√≠ s√≥n √©s antidem√≤crates.

 ∑
Notícia · Política
Antonio Ba√Īos renuncia a la seva acta de diputat
Antonio Ba√Īos ha anunciat que plega i renuncia a la seva acta de diputat. Aix√≠ ho ha comunicat a la CUP en una carta en la que afirma que "se sent¬†incapa√ß de defensar la postura adoptada majorit√†riament" per aquesta.
 ∑
Notícia · Política catalana
Manifest de "Catalunya sí"
"Catalunya sí" és un conjunt de personalitats, intel·lectuals, periodistes i d'altres professionals, que en diverses ocasions han format coalició electoral amb ERC. Un dels seus membres més emblemàtics és Alfred Bosch. ∑
Notícia · Política catalana
Demòcrates de Catalunya, en campanya
El partit socialcristià Demòcrates de Catalunya fa trobades amb ciutadans interessats a conèixer el partit i el seu projecte, sota l'eslògan "Quedem?".
 ∑
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
La revista Lluita desapareix
Despr√©s de 46 i 300 n√ļmeros editats,¬†Lluita deixa de publicar-se a causa d'un cert esgotament dels editors i de l'actual conjuntura pol√≠tica, en la que l'independentisme ja √©s majoritari en la nostra societat.¬†

Lluita ha estat una gran publicació. Va néixer al ciclostil de la clandestinitat i es va convertir en la gran publicació de la resistència contra el franquisme, al costat de Treball del PSUC, i símbol  del pensament independentista revolucionari.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Pere Card√ļs:"Qui guanyi que hi posi el president"
En un article a Vilaweb el periodista Pere Card√ļs fa una reflexi√≥ del moment tant delicat que viu el proc√©s despr√©s del No a la CUP i afirma "Em sembla que la independ√®ncia nom√©s arribar√† el dia que els actes tinguin conseq√ľ√®ncies. Justes i equilibrades, per√≤ conseq√ľ√®ncies al cap i a la fi"
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Portabella: "Aznar tenia raó, Sánchez respira"
En aquest article a El Punt Avui David Portabella fa referència a les declaracions d'Aznar, pronunciades el novembre de 2012: "Abans es trencarà la unitat de Catalunya que la d'Espanya"
Opinió · Política catalana
Les male√Įdes llistes
Marc Costa
Advocat i politòleg
Ja tenim la resposta definitiva (i legítima) de la CUP. Es neguen rotundament a investir com a president a Artur Mas, encara que el procés sobiranista rebi una forta batzegada. Però una vegada superat el dol i la decepció, 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠