Dijous, 2 de febrer del 2012 | 18:27
 ∑
Crònica · Política catalana
Mas s'entrega durant un any en sacrifici a Rajoy
Un any de coll. La transició nacional anunciada per Artur Mas en el debat d'investidura va a un ritme desesperant ment lent mentre s'aprimen estructures vitals del país com la CCMA. El primer any de CiU al poder ha estat marcat per les retallades i per les eleccions municipals i les espanyoles.
 ∑
Crònica · Euskal Herria
L'hora de la Mesa de Partits i del diàleg amb ETA
La consigna √©s seguir avan√ßant malgrat l'oposici√≥ del PP. Els defensors d'impulsar un proc√©s de pau no es queden de bra√ßos plegats. L'agenda basca no la pot marcar el govern espanyol, amb un Mariano Rajoy que es resisteix a abordar la soluci√≥ definitiva de l'√ļltim conflicte armat d'Europa.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Carmen/Carme Chacón amaga la seva gestió armamentista
Carmen/Carme Chacón, com li agrada dir-se segons on es trobi, aspira a liderar el PSOE sense haver explicat la seva gestió armamentista al capdavant de ministeri de Defensa. Entitats vinculades a l'Església ho denuncien.
 ∑
Recull de premsa · Política
Oriol Junqueras: "Espanya no vol que Catalunya existeixi al món per ella mateixa"
El president d'ERC, Oriol Junqueras, demana al Govern catal√† que mantingui les seves delegacions a l'exterior i sobretot als pa√Įsos on m√©s exportem, ja que s√≥n una "necessitat indiscutible".
 ∑
Recull de premsa · Política
Isabel-Clara Simó: "El que és imprescindible és la unitat de la gent"
L'escriptora Isabel-Clara Simó defineix l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) com un "moviment ciutadà, fill de les consultes per la independència, obert, democràtic i transversal, que té com a objectiu empènyer els gran partits catalans perquè al Parlament
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠