Dijous, 4 d'octubre del 2012 | 19:21
 ∑
Crònica · Seguretat
Vol conflicte, la senyora Llanos de Luna?
El tema de la seguretat requereix molta seriositat, seny i responsabilitat. En aquesta etapa de transició nacional que viu Catalunya caldria que tots, i més en concret la delegada del Govern espanyol a Catalunya, evitéssim enfrontar els cossos de seguretat de l'Estat amb els de la Generalitat.
Crònica · Afers religiosos
Els bisbes catalans s'han de mullar
Veus assenyades del catolicisme catal√† demanen als bisbes de Catalunya que es mullin en l'actual situaci√≥ c√≠vica i pol√≠tica.¬†Eduard Ib√†√Īez, director de Just√≠cia i Pau de l'arquebisbat de Barcelona, expressa una convicci√≥: "L'Esgl√©sia catalana, at√®s el seu important pes social, inevitablement est√† cridada a jugar un paper important en aquest nou escenari. No en pot restar com a simple espectadora".
 ∑
Crònica · Internacional
Espanya perd la batalla de la comunicació
Toni Reig
Periodista
Un dels fronts de batalla entre Espanya i Catalunya ‚ĒÄen el proc√©s de la segona cap a la independ√®ncia‚ĒÄ √©s la comunicaci√≥. Del resultat d'aquest combat informatiu dep√®n la creaci√≥ d'una opini√≥ p√ļblica favorable o desfavorable en el nostre context europeu, occidental i mundial.
 ∑
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ∑
Recull de premsa
Sellarès: "Si sou la garantia de seguretat pels ciutadans del país, sereu protagonistes imprescindibles del gran canvi"
"La transició nacional portarà amb ella intents de manipular-vos, d'atemorir-vos, d'infiltrar-vos: ja ha començat fa dies".
 ∑
Llibres / revistes
Catalunya, a la independència per la butxaca
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "√Čs la creixent interdepend√®ncia la que ens empeny a desitjar un Estat propi"
"A Espanya no s'acaben de creure el que veuen. Els propers resultats electorals i la futura consulta els farà tocar de peus a terra, i s'adonaran de l'error dels anys passats".
 ∑
Llibres / revistes
Benet Casablancas. El compositor vitalista
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠