Dilluns, 25 de febrer del 2013 | 21:00
 ∑
Notícia
Òmnium explica el procés polític català al MWC
Aquesta setmana, prop d'un centenar de voluntaris d'Òmnium han participat en una acció per fer arribar la voluntat de Catalunya de decidir el seu futur polític a través d'un referèndum als milers de participants que accedien al Mobile World Congress a la Fira de Barcelona de l'Hospitalet de Llobregat.
Crònica · Política
Mas respon les ambaixades espanyoles: el procés ha engegat
El president ha alertat les ambaixades espanyoles aquesta setmana en la seva presència a la cimera de governants liberal-democràtes europeus, organitzada pel primer ministre holandès, Mark Rutte, a Amsterdam. La guerra informativa de l'Estat en contra d'un dret tan fonamental com el que tenen els pobles a decidir lliurement el seu futur ha comptat aquesta setmana amb la resposta del president Mas: el vaixell ja ha salpat.
 ∑
Recull de premsa
Junqueras: "Els pactes d'integritat milloraran la transpar√®ncia i control sobre la contractaci√≥ p√ļblica"
"√Čs fonamental millorar la transpar√®ncia i control sobre la contractaci√≥ p√ļblica. [...] El pacte d'integritat √©s una eina per a [...] lluitar contra la corrupci√≥".
 ∑
Recull de premsa
Soler: "La identitat no es pot regular per llei. Políticament, el que hem d'afrontar és l''estar' i no el 'ser'"
"Un país que renuncia a identificar-se, que es resigna a dissoldre's en un magma sentimental pretesament universalista, és com una closca buida".
 ∑
Llibres / revistes
L'ADN de la CUP
 ∑
L'acudit
Per Puyal
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Ens convé una CiU decaiguda?
El sobiranisme i, més netament, l'independentisme, segons les més diverses enquestes estan pujant entre tots els estrats socials de Catalunya. Ja no és un fet d'alguns sectors militants de la joventut o de la societat civil: és, avui dia, una realitat assolida, també, en els sectors professionals de la petita i mitjana empresa. I cada dia més és present a alts càrrecs d'empreses importants i multinacionals del país.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠