Thursday, 7 de July del 2011 | 19:22
 ·
Crònica · Afers religiosos
Operació Munilla contra l'Església basca (I)
Quan el van nomenar, contra l'opinió majoritària de capellans, laics i religiosos, tot apuntava que José Ignacio Munilla seria el peó imposat pel cardenal Rouco per desnaturalitzar i anorrear l'Església basca. La setmana passada es va acabar de confirmar aquesta sospita.
 ·
Crònica · Política catalana
Del 10-J a les eleccions espanyoles
El curs polític enfila el seu final amb la vista posada al que passa a Madrid. Les eleccions espanyoles marcaran el rumb de la legislatura catalana, sobre tot pel que fa als pactes i als reptes que hagi d'assumir el govern de CiU.
 ·
Notícia · Comunicació
El Punt i l'Avui es fusionaran el 31 de juliol
El rotatiu resultant es dirà 'El Punt Avui', incrementarà la paginació i distribuirà una edició diferent només per a comarques gironines, segons l'ACN. Hermes Comunicacions pretén convertir el nou diari en el tercer més llegit a Catalunya, després de La Vanguardia i El Periódico.
Opinió · Política
El camí més recte sempre passa per Madrid
Lluís Aragonès
Empresari
Ens anuncien que la campanya turística de l'estiu pot ser interessant i optimista. Sempre que el temps ens acompanyi, és clar. Ens repeteixen que aquest és un dels pocs sectors de l'economia que va fent, que és capaç de crear ocupació i d'oferir-nos moderades alegries.
 ·
Notícia · Política
Ridao s'enretira... però no es retira
Informarà als seus que no entrarà en la pugna per presidir ERC. L'entorn del secretari general es veu amb forces, però no vol repetir l'esperpent del congrés del 2008. La seva renúncia aplana el camí a Junqueras, que compta amb Bonet com a únic 'rival'.
 ·
Notícia · Política catalana
Rebaixes de juliol: cultura pacta un 'acord de bona voluntat' amb les majors
Retard en el desenvolupament de la Llei del Cinema català i 'acord de bona voluntat' amb el doblatge de pel·lícules a la llengua catalana són les principals guies que ha establert Ferran Mascarell al capdavant de la Conselleria de Cultura.
 ·
Notícia · Societat civil
Només un 10% dels Erasmus sol·licita cursos de català
D'aquest percentatge, només el 22% ha pogut assistir a cursos de català, ja que l'oferta de què disposen els estudiants és encara massa escassa.
 ·
Notícia · Comunicació
Entitats i partits clamen contra el tancament de Televisió de Mallorca
La confirmació del futur tancament de Televisió de Mallorca, juntament amb la confirmació de què dilluns serà nomenat el seu liquidador, han provocat les primeres reaccions entre la classe política i la societat civil.
 ·
Notícia · Seguretat
El CEEC valora molt positivament la 1ª Escola d'Estiu de l'ISPC
Tant el President del CEEC, Miquel Sellarès, com l'analista i cap de la web, Jofre Montoto, ambdós participants en taules rodones celebrades en el si d'aquesta Escola d'Estiu, feliciten la direcció de l'ISPC per la seva iniciativa.
 ·
Recull de premsa · Política
G. L. Casasnovas: "Les retallades que sofreix el sistema sanitari català són innecessàries"
"El nostre sostre de despesa sanitària pública en termes de PIB no és més alt, sinó més baix que el que correspon a una bona comparativa internacional".
 ·
Recull de premsa · Política
Sánchez Pinyol: "M'ofèn que em tractin de nacionalista"
"Jo no vull envair Polònia, ni tan sols reivindico el replà de l'escala de veïns", afirma l'escriptor a l'article 'Mori el nacionalisme', que qualifica "d'ideologia funesta, pèrfida i sagnant".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí