Dimarts, 1 de març del 2016 | 16:58
 ·
La fotografia
Otegi: l'alliberament d'un segrestat
L'Estat espanyol ha segrestat Arnaldo Otegi durant sis anys i mig, calculant que es produiria un refredament de l'independentisme, però han creat un mite i potser el primer lehendakari de l'esquerra abertzale.

Opinió · Societat civil
L'ANC 2016-2017
Jaume Marfany
Filòleg
Som a dos, tres mesos màxim de les eleccions al Secretariat Nacional (SN) de l'ANC. Un any passa ràpid i, en el cas dels mandats de l'Assemblea, sembla passar més ràpid encara.

Dins dels àmbits propis, i també en els pròxims a l'ANC, ja es comencen a entreveure moviments diversos, destinats a encarar aquestes eleccions d'acord amb l'objectiu o objectius de cadascun dels interessats

Opinió · Política catalana
El moment de les persones
Jordi Camps
Alcalde de Vidreres
Una dècada enrere ningú s'imaginava una crisi econòmica i de societat devastadora com la que en aquests moments estem vivint. En aquells anys, la gran majoria de gent tenia les administracions valorades en un segon terme. A partir del 2008, "la tempesta perfecte",

 ·
Notícia · Illes Balears
El futur del PSM i Més
Després de deu anys al capdavant del partit, Biel Barceló deixa tant la secretaria general del PSM com la coordinació de Més, per donar pas a nous lideratges, però continuarà sent el portaveu de la coalició i mantindrà el seu càrrec al Govern, com a vicepresident i conseller de Turisme.
 ·
Crònica · Illes Balears
Els policies nacionals destinats a Catalunya el 27-S encara no han cobrat
En les setmanes prèvies al 27-S, el Ministeri de l'Interior va desplegar un gran dispositiu format per uns 600 agents de la Policía Nacional amb l'argument d'evitar qualsevol disturbi. Sis mesos després, els policies nacionals que van ser destinats a Catalunya per cobrir aquest servei encara no han cobrat.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Per una majoria imbatible"
En un article al diari Ara Toni Soler descriu la realitat política a Catalunya en l'actualitat i ens diu al respecte d'aquesta "el que ha passat no és el millor ni el pitjor; és l'inevitable. Caldrà buscar nous consensos, nous espais comuns. És normal que, abans, tothom marqui territori".
 ·
Crònica · Seguretat
Què en volen fer de les Policies Locals?
Tenim una classe política desinteressada pel tema de la seguretat i, moltes vegades, acomplexada. I això és greu quan ja portem més de quaranta anys d'institucions democràtiques i nacionals. Tot és important menys la seguretat.

 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Reiniciar i reactivar l'ANC
En els darrers anys el Col·lectiu Joan Crexell ha donat el seu suport explícit a l'ANC, Òmnium Cultural i a l'AMI perquè els considera les punta de llança de la societat civil mobilitzada que ha fet possible  la gran revolució social, democràtica i nacional en la que està immersa la societat catalana en el seu camí cap a la independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí