Dimecres, 18 de abril del 2012 | 19:22
 ∑
La fotografia · Política
"País lliure, llengua viva": ERC defensa el català
Esquerra ha engegat la iniciativa "Pa√≠s lliure, llengua viva" amb la qual¬†repartir√† 40.000 lla√ßos pel catal√† arreu dels Pa√Įsos Catalans el dia de Sant Jordi.
Opinió · Política
El setge... i una cinquena columna?
Miquel Strubell
Socioling√ľista
M'ha colpit El Setge, article de Manuel Cuy√†s al Punt Avui. √Čs greu (s√≥c ingenu?) que un conegut seu de confian√ßa li hagi assegurat que Madrid prepara la guerra bruta per aturar el proc√©s cap a la independ√®ncia, amb dossiers sobre l√≠ders catalans per desprestigiar-los (i potser per fer-los xantatge) quan les forces vives vulguin fer-los servir.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
L'antimonàrquic sobrevingut
Ivan Mambrillas
L'antimonàrquic sobrevingut s'assembla a aquell individu que va deixar d'admirar Franco en assabentar-se que el general havia aprofitat decennis de cabdillatge per enriquir la família. Incapaç d'advertir ni un sol ribet d'ignomínia en la dictadura, el tal home no va poder tanmateix beneir les rapinyes de Carmen Polo a les joieries espanyoles.
 ∑
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Dijous 19 abril: Presentació de L'herència del PSAN
El proper dijous 19 d'abril es presenta¬†L'her√®ncia del PSAN en el marc de la Fundaci√≥ Irla. Durant els anys 70 el Partit Socialista d'Alliberament Nacional dels Pa√Įsos Catalans va ser el referent de l'independentisme catal√†.
 ∑
Notícia · Societat civil
Escola en catal√† inicia una campanya per defensar la immersi√≥ ling√ľ√≠stica
L'entitat ha proposat enviar correus electrònics de manera massiva als jutges del Suprem, després de l'èxit dels 58.500 enviats als del TSJC.
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "L'agitaci√≥ d'espantalls per tal que els catalans es desdiguin de l'emancipaci√≥ nacional tot just ha fet els primers passos"
"Un dia, contra tota evid√®ncia, diuen que ser√≠em un dels pa√Įsos m√©s pobres d'Europa. L'altre, anuncien els grav√≠ssims perills de la ruptura d'una cohesi√≥ social fins ara garantida a preu de submissi√≥ colonial".
 ∑
Recull de premsa · Política
Tresserras: "En comptes de construir l'estat, junyeixen la nació"
"La CCMA [...] aviat va ocupar un espai central en el redreçament i l'autoestima del país. [...] Ha fet de motor del sector audiovisual. Ha enfortit la llengua i la cultura catalanes".
 ∑
Llibres / revistes
La conquesta de Catalunya
 ∑
Llibres / revistes
L'autonomia que ens cal és la de Portugal
 ∑
Crònica · Política catalana
Cimera Mas-Junqueras: ara sí?
Artur Mas ha decidit començar les converses amb els partits catalans per negociar el pacte fiscal reunint-se amb Oriol Junqueras. L'ordre de l'agenda no és casualitat i el president de la Generalitat ha volgut fer un gest de cara als republicans, per mirar de recuperar la complicitat perduda els darrers mesos, especialment després del pacte CiU-PP per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠