Divendres, 14 de desembre del 2012 | 19:53
 ∑
Crònica
Catalunya: servir el país des d'Interior
Tres-cents anys de mancances, de no poder gaudir d'estructures d'Estat, d'√©sser un pa√≠s ocupat i de tenir unes forces de seguretat i defensa del pa√≠s dirigides des de la metr√≤poli ha creat una societat que a dia d'avui veu alineat el seu pensament sobre les q√ľestions de defensa i seguretat.
Crònica · Madrid
Ara necessitem gent que pensi
Fa uns mesos, quan a CiU encara hi havia qui creia que l'entesa amb Madrid era possible, Crist√≥bal Montoro va acusar els nacionalistes de crear "pa√Įsos artificials". Avui ja entenem qu√® volia dir: la maquin√†ria del PP est√† decidia a convertir Catalunya en all√≤ que no √©s i no ha estat mai. Estan intentant redissenyar-nos. Reprogramar-nos.¬†Ara m√©s que mai, passades les eleccions del 25 de novembre, sabem que ‚Äďcom acostuma a dir l'exlehendakari Carlos Garaikoetxea‚Äď el nacionalisme √©s com el colesterol, n'hi ha un de bo, defensiu (el dels qui no tenen estat) i un de dolent, invasiu (dels qui el practiquen des dels vells estats centralistes).
 ∑
Notícia
Reflexionar sobre quina defensa i seguretat necessita Catalunya
Els proppassats dimecres 12 i dijous 13 van tenir lloc les jornades "Quina defensa i seguretat per a Catalunya?" organitzades per Justícia i Pau, les quals han representat un inèdit esdeveniment en la nostra societat catalana: intentar reflexionar, des de la pròpia perspectiva, sobre les amenaces i riscos a la seguretat que pot patir Catalunya.
 ∑
Recull de premsa
Resina: "Mas haurà de governar un país que es juga el seu reconeixement en una legislatura"
"¬ŅNo era aquest el miracle anunciat en campanya? Doncs √©s a tocar, per√≤ requereix la generositat de tots".
 ∑
Llibres / revistes
El crepuscle de les caixes
 ∑
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ∑
TribunaTV
TribunaTV a les jornades "Quina defensa i seguretat per a Catalunya?"
Opinió · Societat civil
El govern que cal
Pere Pugès
Membre del secretariat de l'ANC
Deu ser que no hi entenc gaire de pol√≠tica o que la pol√≠tica intenta no ser a l'abast del com√ļ dels mortals, per all√≤ de fer-s'ho entre uns quants i professionalitzar-la, que no deixa de ser una manera d'allunyar-la de la gent i, per extensi√≥, de la realitat. Segur que amb menys de tres l√≠nies els que hi entenen ja deuen haver confirmat el que deia en comen√ßar.¬†Per√≤ els que hi entenen, o diuen entendre-hi, no saben que m'esfor√ßo en no ser com ells. I la millor manera √©s escoltar, observar, debatre... amb la gent, amb els que hi estan interessats.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠