Dilluns, 16 de juliol del 2012 | 19:49
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Al costat de les nostres Institucions per dir prou
La situació es tensa dia rere dia. I, més en concret, des del passat 29 de març quan els aparells inconfessables del nacionalisme espanyol van començar a fer experiments per desprestigiar les nostres institucions, presentant una Catalunya de violència i incapaç de mantenir la seguretat ciutadana.
 ·
Crònica · Anàlisi política
Quebec a les urnes
Marc Sanjaume
La província francòfona del Canadà, el Quebec, podria ser convocada a les urnes ben aviat segons publiquen diversos mitjans. El primer ministre liberal, Jean Charest, hauria dit en seu parlamentària que voldria fer la darrera reunió del Govern que presideix el proper primer d'agost i que les eleccions tinguessin lloc el quatre de setembre.
Opinió
Cal que els partits catalanistes concertin un període de Pau i Treva
Joan Ventura
Escriptor.
El catalanisme polític es belluga a dos nivells: el submís amb l'estat espanyol, que es conforma simplement amb l'autonomia o la utopia d'un federalisme impossible, i el trencador o independentista.
 ·
Crònica · Illes Balears
Siurellada al Parlament a favor de la llengua pròpia
Aquest dimarts 17 de juliol l'Obra Cultural Balear (OCB) ha convocat una siurellada popular davant el Parlament de les Illes Balears, amb motiu de la votació de la reforma de la Llei de Funció Pública, que modifica la Llei de Normalització Lingüística i elimina el dret dels mallorquins a adreçar-se en català a l'administració pública.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
Recull de premsa
Huguet: "El punt de partida ja no és arreglar l'autonomia. Tornem a estar al 1977"
"Europa i els Països Catalans són els grans finançadors de la cadena d'irresponsabilitats".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Un nou pacte fiscal no ens farà lliures
"Ens tracten com a súbdits". Ho va dir, irat, Mas-Colell a la sortida de l'últim Consell de Política Fiscal i Financera. Les seves paraules tenen una significació simbòlica molt important: ell era, fins ara, un dels membres del Govern que feia de dic de contenció al sobiranisme. L'home que, com Duran i Lleida, encara creia que Rajoy no és Aznar i que Catalunya es podria acabar entenent amb el nou [sic] PP.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí