Dimarts, 26 de abril del 2016 | 15:46
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC: què és primer, el Procés o el partit?
Diversos membres del Col·lectiu Joan Crexell han assistit a diferents actes dels sectors que es postulen per dirigir la refundació o el nou partit que sorgeixi de Convergència Democràtica. I la sorpresa de tots ells ha estat l'absència en el debat del full de ruta i el Procés cap a la nostra plena sobirania nacional.
Opinió · Territori
L'aigua que inunda els camps i fa Delta i fa Catalunya
Lluís Soler
Alcalde de Deltebre

El Delta de l'Ebre recupera la seva vida en el moment en què l'aigua inunda els secs camps d'arròs que acomiaden l'hivern. Aquesta meravellosa renaixença s'ha culminat justament aquest cap de setmana, en el marc de la diada de Sant Jordi, una curiosa coincidència que ha causat que el passat dissabte esdevingués un dia ple de màgia en el sí d'un territori fràgil i singular del nostre país.

Opinió · Internacional
Europa, terra de refugiats
Miquel Strubell
Sociolingüista
Les històries de la Segona Guerra Mundial repeteixen les espantoses xifres de les morts causades o bé per la bestialitat del règim nazi que va exterminar milions de ciutadans, la gran majoria d'ells jueus –la "solució final"- ,  o bé per la guerra en sí: soldats morts en actes de guerra, civils morts pels bombardejos, etc.

 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El Punt Avui, diari i televisió: un servei al país
El grup de comunicació que edita El Punt Avui i realitza la televisió El Punt Avui és, indiscutiblement, la punta de llança periodística del Procés. I és d'agrair que sigui un grup privat qui faci aquesta funció desacomplexadament i amb valentia.
 ·
Crònica · Política catalana
Germà Gordó es consolida com una de les alternatives
En les últimes setmanes Germà Gordó ha aconseguit portar al seu entorn i a la seva opció a dos-cents càrrecs i quadres de CDC els quals ha organitzat a mode de vuit grups de treball per tal de preparar la seva alternativa de refundació de convergència. ( nom del que no volen prescindir)

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Mas: "El projecte sobiranista i la seva solidesa seguiran a prova. A prova dels atacs de fora, i de les febleses de dins".

En aquest article, l'expresident Artur Mas exposa els motius que l'han portat a triar el camí del sobiranisme, "l'única esperança perquè la societat catalana tingui un país a l'alçada del seu talent, dels seus anhels i de les seves energies".

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Puig: "La independització es veu cada cop més com un procés ordenat, a l'escocesa"
En aquest article, l'economista Miquel Puig critica els partits independentistes que prioritzen la creació d'estructures d'estat quan el més urgent és, en primer lloc "proposar el model de país; el segon [...] guanyar la batalla de les idees i aconseguir així les majories; i només aleshores ocupar-se d'altres qüestions".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí