Divendres, 29 de gener del 2016 | 12:49
Opinió · Política catalana
Mai?
Miquel Strubell
Sociolingüista
És arriscat afirmar dir que hom "mai" no farà tal o tal cosa ("mai no mataré" podria dir algú, però si algú altre estigués a punt de liquidar la família i la pogués salvar, potser canviaria sobtadament d'opinió).

Dit això, crec que mai no votaré a un partit, o coalició, d'inspiració marxista o trotskista.
Opinió · Política catalana
Informació sobre el procés
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Estem vivint un moment social, econòmic i polític complex. La globalització a nivell econòmic, social i de mitjans de comunicació, la interdependència dels problemes viscuts arreu, les dificultats de les solucions pensades amb els esquemes tradicionals...
La fotografia · Societat civil
L'ANC organitza demà dissabte un acte per agafar impuls i encarar el repte de construir la nova República Catalana
L'Assemblea Nacional Catalana organitza demà dissabte 30 de gener un acte a Cornellà  que, simbolitzarà la primera pedra del procés de construcció d'un nou país, divers, just i democràtic. Amb el lema 'Endavant República', l'ANC vol agafar impuls i força per encara aquesta nova etapa il·lusionant.
Notícia · Política
Muriel Casals fa una crida a la participació i a trobar espais de confluència en la CEPC
Muriel Casals, diputada de Junts pel Sí, ha estat escollida presidenta de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent, que ha estat creada al Parlament de Catalunya. En la seva intervenció, Casals ha mostrat la seva voluntat d'aconseguir que els grups que no hi eren presents s'incorporin als treballs de la comissió.
Recull de premsa · Política
Tasio Erkizia: "Gràcies Catalunya"
En un article al Punt Avui el militant de l'esquerra abertzale dóna les gràcies a Catalunya de la que afirma entre d'altres coses que  "torna a convertir-se en un referent imprescindible" i gràcies Catalunya "perquè els moviments populars han complert un paper clau en tot el procés independentista, sou exemple a seguir".
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "La casa gran de Colau"
En un article a laVanguardia Francesc-Marc Álvaro afirma que "Els resultats d'En Comú Podem als comicis del 20-D van certificar que l'alcaldessa és la peça sobre la qual una certa esquerra catalana vol reagrupar forces i créixer".
Opinió · Política catalana
El procés constituent
Marc Gafarot
Especialista en temes de Seguretat i Política Internacional
Aquests dies hem conegut la imminent posada en marxa de l'anomenada comissió d'estudi del procés constituent en el marc del Parlament de Catalunya. Una notícia sembla que ben rebuda en el barri sobiranista i no tant en l'unionista.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí