Dijous, 1 d'octubre del 2015 | 13:45
Crònica · Afers religiosos
Transgressions a l'ètica política i electoral
Durant a la campanya electoral s'ha transgredit l'ètica política en nombroses declaracions i accions. S'ha practicat el joc brut. Així ho enumerem a continuació:

-Forta ofensiva espanyola per liquidar al sobiranisme i al president Mas: PP, PSOE, Ciudadanos, Podemos, Tribunal Constitucional, tribunals, caverna mediàtica, etcètera.
Crònica · Política catalana
Imperatiu democràtic vers la desobediència civil
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El Regne d'Espanya no ha deixat cap altra camí a la majoria del poble català que seguir el camí de Mahatma Gandhi davant de les reiterades negatives de l'Imperi britànic: la desobediència civil. L'estratègia de ruptura pacífica amb l'Estat espanyol de "Junts pel Si" i la CUP ha obtingut una impressionant

Crònica · Política catalana
L'ANC i Òmnium creuen que el procés és irreversible
Aquesta és l'afirmació que fan les dues entitats sobiranistes després dels resultats de les eleccions del 27-S, en la seva compareixença davant la premsa.
Recull de premsa
Ramoneda: "Cinc tesis sobre el 27-S"
En un article al diari Ara el periodista Josep Ramoneda exposa  cinc tesis sobre el 27-S. Així, afirma Ramoneda "L'independentisme ha virat a l'esquerra . L'eix s'ha desplaçat. En buscar refugi en la llista única, el nacionalisme moderat s'ha desdibuixat" fet que" desmenteix dos tòpics recurrents:
Recull de premsa
Gifreu:"L'obediència catalana"
En un article al Punt Avui el professor de la UPF, Josep Gifreu,  afirma que el Parlament sortint del 27-S "sembla un típic mapa de transició" i constata que del bipartidisme espanyol a Catalunya només en queden "27 diputats entre 135"
Opinió · Política catalana
Gestionar la victòria
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
La premsa internacional, en contrast amb l'espanyola, ha interpretat el resultat de les eleccions catalanes com una victòria del corrent independentista. Observant la nova composició del parlament queda clar que la suma dels diputats partidaris de la creació d'un
Opinió · Política catalana
Arguments sobre els resultats del 27-S
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Per desacreditar la força dels resultats a les eleccions del 27S s'estan fent servir alguns arguments que farien riure si no fos que s'esgrimeixen des del poder que ens té emmanillats.Resulta que l'independentisme no ha aconseguit la majoria absoluta perquè
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí