Dilluns, 11 de gener del 2016 | 12:39
 ∑
La fotografia · Política
El Parlament investeix Carles Puigdemont president de la Generalitat
El ple ha investit aquest vespre Carles Puigdemont cent-trentè president de la Generalitat per majoria absoluta, amb 70 vots a favor (JxSí i 8 diputats de la CUP), 63 en contra (C's, PSC, CSQP i PPC) i 2 abstencions (dels diputats de la CUP Josep Manel Busqueta i Gabriela Serra).
Opinió · Política catalana
El com
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional

La formació del govern de Catalunya permet, després d'unes negociacions massa llargues, disposar d'un lideratge polític efectiu del procés cap a la creació de l'estat propi.

 ∑
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política catalana
Gràcies, president. El passat, passat està..
Jaume Marfany
Filòleg
El passat, passat està...

En menys de 24 hores, el president Mas ha sabut donar, de nou, un gir inesperat a aquest carreró sense sortida en què semblava trobar-se el procés d'independència.

Opinió · Política
"I have a dream"
Josep Poca
Escriptor
Ja us vaig dir que dormia molt millor des que les Gabrieles i Cia. van decidir no claudicar. I han complert, gr√†cies a D√©u! (amb perd√≥ de l'Anna). I avui fins i tot he tingut un somni. Tranquils! (parafrasejant el dimissionari Antonio Ba√Īos). Nom√©s es tracta d'un somni. Deixeu, per√≤, que us l'expliqui.

 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La vida (no) segueix igual"
En un article al diari Ara el periodista Toni Soler sosté que " L'emprenyament de la premsa i els partits contraris al sobiranisme posen de manifest que, malgrat tots els inconvenients, l'acord d'aquest dissabte és una bona notícia per al Procés".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Tubella: "Invencibles"
En un article al Punt Avui la catedr√†tica de Comunicaci√≥ Imma Tubella reflexiona sobre el via crucis que ha patit Catalunya en els √ļltims tres mesos ¬†i es lamenta "Estava fora de tota l√≤gica que la meitat de la CUP prefer√≠s continuar amb Espanya abans que iniciar una veritable revoluci√≥"
Opinió · Política catalana
Govern independentista o govern autonòmic
Ignasi Faura
Advocat
√Čs moment de confusi√≥ i des√†nim o de claredat i rearmament pol√≠tic? Jo opino que √©s moment de claredat i rearmament. El 10 de gener ser√† un dia important per a tots els ciutadans de Catalunya¬†
Opinió · Política catalana
El futur del Proc√©s Constituent vers la Rep√ļblica Catalana (1)
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Les eleccions plebiscitàries no tenen segona volta. El moviment per la independència ha tingut la força necessària per guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre i per aprovar la resolució del 9 de novembre.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠