Dijous, 27 de febrer del 2014 | 17:56
 ∑
Notícia · País Valencià
Nova ILP per una televisi√≥ i r√†dio p√ļbliques, de qualitat i en valenci√†
L'alarmant regressi√≥ de drets ling√ľ√≠stics que estan vivint els ciutadans del Pa√≠s Valenci√† actualment ha fet saltar totes les alarmes a un destacat grup de personalitats que han iniciat una iniciativa legislativa popular (ILP) per¬†un servei p√ļblic de r√†dio i televisi√≥ en valenci√†.
Crònica · Informe SIC
Espanya contra Rivera i Ciutadans
La perplexitat i l'empipada en el si de Ciutadans (C's) i sobretot en la direcció del partit és, dia a dia, més evident portes endins. En certes reunions s'ha arribat a dir clarament "Espanya ens està donant l'esquena, l'Estat i els seus poders no ens accepten com un partido nacional diuen que som un partit català". La lliçó que rep C's és clara: aquests anys passats han sigut la nineta dels ulls de l'espanyolisme ranci, dels socialistes jacobins d'Alfonso Guerra, del PP d'Alejo Vidal-Quadras, de quatre ximples de l'autoodi com Albert Boadella. Però ara sols continuen fidels a la seva línia els intel·lectuals com Francesc De Carreras, pare espiritual d'Albert Rivera.
 ∑
La fotografia · País Valencià
Fabra, entre les cordes
La gravetat de la situaci√≥ social, pol√≠tica, comunicativa i ling√ľ√≠stica al Pa√≠s Valenci√† no ha provocat ni mig pas enrere del president de la Generalitat, Alberto Fabra. Tres mesos despr√©s del tancament unilateral de RTVV, el president compta amb una oposici√≥ pol√≠tica i social en bloc i transversal que li demana la dimissi√≥ i eleccions anticipades.
Documents
ILP per un servei p√ļblic de r√†dio i televisi√≥ en valenci√†
 ∑
TribunaTV
"Se'n diu democràcia senyor Rajoy, desperti!"
 ∑
Notícia · Cultura
Josep Ramoneda, nou president de Grup 62
El filòsof i escriptor substitueix el traspassat Josep Maria Castellet, qui va ser l'ànima d'Edicions 62 des dels inicis dels anys seixanta.
 ∑
Llibres / revistes
Com es va unir Catalunya i Aragó
 ∑
Recull de premsa
Casals: "Els partidaris d'una Catalunya independent sentim com la nostra il·lusió es basa en realitats"
"La llarga i ampla taula rectangular de la reunió del PNDD al Parlament és una representació força acurada de la nostra realitat política, social i econòmica".
 ∑
Recull de premsa
Boix: "Si Catalunya vol assolir una democràcia que funcioni ha de continuar mantenint la tensió cívica"
"Per tenir una democr√†cia de qualitat [cal] una opini√≥ p√ļblica activa, capa√ß de controlar i disciplinar els seus pol√≠tics".
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Que s'ha cregut aquesta casta?
L'autoengany sembla l'estratègia de l'Estat: no veure la realitat i no connectar-hi. El ciutadà Felip de Borbó ve a Catalunya a visitar el Mobile World Congress (MWC) i acaba copsant que les coses estan canviant. Però els seus assessors i els poderosos que han fet d'Espanya el seu negoci i els seus privilegis no li ensenyen la realitat, sols s'hi atreveix un empresari jove que li nega la mà.
 ∑
Crònica · Política
Europa: més que uns Tractats, més que un mercat
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Mentre els membres de la Comissi√≥ Europea, com el seu el President Sr. Durao Barroso a Londres o Vivian Reding a Barcelona, miraven d'intimidar escocesos i catalans amb l'exclusi√≥ de la Uni√≥ Europea si voten a favor de la separaci√≥, a la pla√ßa de la independ√®ncia de Kiev el fil√≤sof franc√®s Bernard-Henri Levi saludava amb un vibrant discurs als pobles d'Ucra√Įna al√ßats per mantenir la seva vocaci√≥ europeista contra el govern titella de l'autocr√†cia russa.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠