Dijous, 30 de juny del 2016 | 15:46
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC, després del 26-J
85.814 vots menys, el cinquè lloc a la capital de Catalunya, la pèrdua de les demarcacions territorials de Girona i Lleida i de capitals importants com Girona, Igualada, Manresa, Vilafranca del Penedès i Figueres.

Opinió · Política
5 lliçons del 26J (per la independència)
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Pel moment polític que vivim a Catalunya, unes eleccions espanyoles només ens interessen en la mesura que impulsen o no el procés d'independència. Des d'aquesta perspectiva em permeto de constatar cinc lliçons que podem extreure d'aquests darrers comicis:

 ∑
Crònica · Afers religiosos
El Papa ha de rebutjar a Fernández Díaz com ambaixador al Vaticà

El sinistre franquista Jorge Fern√°ndez D√≠az aspira a ser ambaixador d'Espanya al Vatic√† si deixa el ministeri de l'Interior. Cal avisar urgentment al Papa Francesc. Compte amb Fern√°ndez D√≠az! √Čs un individu perill√≥s, no ¬†fiable. Aquest hipot√®tic nomenament espanyol hauria de ser rebutjat per la Santa Seu pensant en el b√© d'Espanya, de Catalunya, d'Europa i de l'Esgl√©sia.

 ∑
La fotografia · Unió europea
Nicola Sturgeon a Brussel¬∑les per defensar la continu√Įtat d'Esc√≤cia a la UE
Ahir la primera ministra d'Escòcia ,Nicola Surgeon, va visitar Brussel.les amb un objectiu: deixar molt clar que els escocesos volen continuar formant part d'Europa. Sturgeon va ser rebuda tant pel president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, com pel president del Parlament Europeu, Martin Schulz.
 ∑
Crònica · Seguretat
La intel·ligència catalana, infiltrada dins el Ministeri de l'Interior espanyol?
Sembla ser que la pol√≠tica catalana i espanyola est√† marcada per la utilitzaci√≥ cada cop m√©s com√ļ de mitjans electr√≤nics per obtenir la informaci√≥ de manera m√©s o menys l√≠cita. Aquests fets generen la incredulitat de pol√≠tics i ciutadans, pensant que s√≥n fets trets d'una pel¬∑l√≠cula de James Bond, quan no s'adonen que aquestes pel¬∑l√≠cules no fan res m√©s que reproduir estris reals un punt caricaturitzats.
 ∑
Crònica · Informe SIC
La teranyina d'"amiguetes" de De Alfonso
L'Estat, els seus serveis i clavegueres estaven segurs que tenien informació de primera mà i que eren capaços de desestabilitzar CDC que, producte de la seva manca de sentit d'Estat i innocència política, ho ha permès abastament. Hi ha una cadena de nomenaments sospitosos. La del mateix De Alfonso, que sorgeix després de la mort inesperada de David Martínez Madero,

 ∑
Recull de premsa · Política
Suso del Toro: "Espanya: un casino que té amos"
En  article a l'Ara Suso del Toro afirma respecte als resultats del 26-J que "Hi havia unes expectatives creades, estàvem ficats en una esfera de realitat i de sobte la realitat és la contrària".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Cuyàs: "Catalunya vota diferent"
En un article al Punt Avui, Manuel Cuy√†s, assegura en relaci√≥ als resultats del 26-J ¬†"l'electorat, mogut per la por de la crisi econ√≤mica i impressionat pel desenlla√ß de conseq√ľ√®ncies catastr√≤fiques del refer√®ndum de la Gran Bretanya, va optar pel boig conegut personificat en la dreta conservadora"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠