Dijous, 30 de juny del 2016 | 15:46
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC, després del 26-J
85.814 vots menys, el cinquè lloc a la capital de Catalunya, la pèrdua de les demarcacions territorials de Girona i Lleida i de capitals importants com Girona, Igualada, Manresa, Vilafranca del Penedès i Figueres.

Opinió · Política
5 lliçons del 26J (per la independència)
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Pel moment polític que vivim a Catalunya, unes eleccions espanyoles només ens interessen en la mesura que impulsen o no el procés d'independència. Des d'aquesta perspectiva em permeto de constatar cinc lliçons que podem extreure d'aquests darrers comicis:

 ·
Crònica · Afers religiosos
El Papa ha de rebutjar a Fernández Díaz com ambaixador al Vaticà

El sinistre franquista Jorge Fernández Díaz aspira a ser ambaixador d'Espanya al Vaticà si deixa el ministeri de l'Interior. Cal avisar urgentment al Papa Francesc. Compte amb Fernández Díaz! És un individu perillós, no  fiable. Aquest hipotètic nomenament espanyol hauria de ser rebutjat per la Santa Seu pensant en el bé d'Espanya, de Catalunya, d'Europa i de l'Església.

 ·
La fotografia · Unió europea
Nicola Sturgeon a Brussel·les per defensar la continuïtat d'Escòcia a la UE
Ahir la primera ministra d'Escòcia ,Nicola Surgeon, va visitar Brussel.les amb un objectiu: deixar molt clar que els escocesos volen continuar formant part d'Europa. Sturgeon va ser rebuda tant pel president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, com pel president del Parlament Europeu, Martin Schulz.
 ·
Crònica · Seguretat
La intel·ligència catalana, infiltrada dins el Ministeri de l'Interior espanyol?
Sembla ser que la política catalana i espanyola està marcada per la utilització cada cop més comú de mitjans electrònics per obtenir la informació de manera més o menys lícita. Aquests fets generen la incredulitat de polítics i ciutadans, pensant que són fets trets d'una pel·lícula de James Bond, quan no s'adonen que aquestes pel·lícules no fan res més que reproduir estris reals un punt caricaturitzats.
 ·
Crònica · Informe SIC
La teranyina d'"amiguetes" de De Alfonso
L'Estat, els seus serveis i clavegueres estaven segurs que tenien informació de primera mà i que eren capaços de desestabilitzar CDC que, producte de la seva manca de sentit d'Estat i innocència política, ho ha permès abastament. Hi ha una cadena de nomenaments sospitosos. La del mateix De Alfonso, que sorgeix després de la mort inesperada de David Martínez Madero,

 ·
Recull de premsa · Política
Suso del Toro: "Espanya: un casino que té amos"
En  article a l'Ara Suso del Toro afirma respecte als resultats del 26-J que "Hi havia unes expectatives creades, estàvem ficats en una esfera de realitat i de sobte la realitat és la contrària".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Cuyàs: "Catalunya vota diferent"
En un article al Punt Avui, Manuel Cuyàs, assegura en relació als resultats del 26-J  "l'electorat, mogut per la por de la crisi econòmica i impressionat pel desenllaç de conseqüències catastròfiques del referèndum de la Gran Bretanya, va optar pel boig conegut personificat en la dreta conservadora"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí