Divendres, 13 de juliol del 2012 | 20:15
Crònica · Madrid
Un nou pacte fiscal no ens farà lliures
"Ens tracten com a súbdits". Ho va dir, irat, Mas-Colell a la sortida de l'últim Consell de Política Fiscal i Financera. Les seves paraules tenen una significació simbòlica molt important: ell era, fins ara, un dels membres del Govern que feia de dic de contenció al sobiranisme. L'home que, com Duran i Lleida, encara creia que Rajoy no és Aznar i que Catalunya es podria acabar entenent amb el nou [sic] PP.
Opinió
Simetries del mirall escocès (i II)
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD
En la primera part d'aquest article parlava de la situació simètrica que es produeix entre Catalunya i Escòcia pel que fa a la pregunta d'un possible referèndum. A continuació, plantejo dues "simetries" més.
 ·
Crònica · Política catalana
Les bases de CDC se'n surten
La cimera del pacte fiscal ha acabat sense acords. Tot fa pensar que els partits arribaran al ple del dia 25 i s'hauran de posicionar sense que les posicions variïn massa.
 ·
Llibres / revistes
Estem negres
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
Notícia · Societat civil
Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència, junts per a la celebració d'un referèndum d'independència
Ambdues entitats han acordat la col·laboració conjunta per a assolir l'adhesió del 60% de municipis a l'AMI, una fita que permetria l'entitat municipal celebrar un referèndum per la independència de Catalunya.
 ·
Recull de premsa · Política
Pujol: "La independència seria la resposta lògica i millor. Però molt difícil"
"Ens trobem enfrontats a dues alternatives molt problemàtiques. Amb l'agreujament que Espanya no fa cap a l'esperit obert que va semblar tenir"
 ·
Recull de premsa
Batista: "La proclamació de Laura Mintegi pot representar un tomb abertzale"
"El perfil transversal de Mintegi indica la voluntat de l'esquerra abertzale d'atraure nous sectors".
 ·
Crònica · Madrid
Peperos i clavegueres, a l'ofensiva
Cada dia està més clar que l'Estat pensa potenciar el colonialisme interior i la recentralització veient la seva debilitat i la pèrdua de sobirania econòmica i política vers Europa. Cada dia són més conscients de la debilitat que tenen com a Estat i com a projecte nacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí