Divendres, 1 de juliol del 2016 | 13:43
 ∑
Entrevista · Nació Digital
El director general i el comissari cap dels Mossos van ser recomanats per De Alfonso
Miquel Sellarès
Periodista
Miquel Sellarès és president del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC) i editor de Tribuna.cat. Expert en temes de cossos policials, va ser director general de Seguretat Ciutadana amb Jordi Pujol i secretari de Comunicació de la Generalitat amb Pasqual Maragall. Home transversal des dels anys de l'Assemblea de Catalunya, parla clar i es mostra crític amb el que ell considera una manca de sentit d'estat a Catalunya.
Opinió · Societat civil
Per un 11-S massiu, il·lusionant, exigent i reivindicatiu
Jaume Marfany
Filòleg
Cada any, des de l'11 de setembre de 2012, l'Assemblea Nacional Catalana ha convocat la ciutadania a manifestar-se al carrer, L'objectiu sempre ha estat el mateix: avançar en el camí cap a la independència..

 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC, després del 26-J
85.814 vots menys, el cinquè lloc a la capital de Catalunya, la pèrdua de les demarcacions territorials de Girona i Lleida i de capitals importants com Girona, Igualada, Manresa, Vilafranca del Penedès i Figueres. Amb aquests resultats, que podrien haver estat pitjors sense l'ajut inestimable de l'afer Fernández Díaz-De Alfonso,

Opinió · Política
5 lliçons del 26J (per la independència)
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Pel moment polític que vivim a Catalunya, unes eleccions espanyoles només ens interessen en la mesura que impulsen o no el procés d'independència. Des d'aquesta perspectiva em permeto de constatar cinc lliçons que podem extreure d'aquests darrers comicis:

 ∑
La fotografia · Política catalana
La CUP demana a Puigdemont una cimera per a decidir la data del RUI
En un acte a la Plaça del Rei  encapçalat per Anna Gabriel i Benet Salellas la CUP ha demanat que que es convoqui  una cimera al Palau de la Generalitat de totes les forces a favor del dret a decidir per acordar el com i el quan s'ha de celebrar el RUI. La CUP ha emplaçat també  al PSC a sumar-s'hi.
 ∑
Recull de premsa · Política
√Ālvaro: "Es pot fer cap reforma seriosa a Espanya sense netejar abans una infecci√≥ tan pro¬≠funda?"
En un article a la Vanguardia Francesc-Marc √Āvaro ens diu respecte la sorpresa que va causar a alguns els resultats del 26-J "S√≥c del parer que m√©s aviat hem estat presoners d'impressions i prejudicis alimentats per les enquestes, les xarxes socials i determinades in√®rcies".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Benach: "Les dues ànimes d'aquest país no són contradictòries, ans al contrari: són ben complementàries"
En un article a l'Ara l'expresident de la Cambra catalana, Ernest Benach afirma que "Catalunya √©s un pa√≠s procliu als grans debats te√≤rics. Ens agraden, tot i que potser p√ļblicament no ho reconeixem i som feli√ßos amb aquesta mena d'intrigues permanents, amb equacions d'impossible soluci√≥ per√≤ que ens alimenten dubtes i
 ∑
Crònica · Seguretat
La intel·ligència catalana, infiltrada dins el Ministeri de l'Interior espanyol?
Sembla ser que la pol√≠tica catalana i espanyola est√† marcada per la utilitzaci√≥ cada cop m√©s com√ļ de mitjans electr√≤nics per obtenir la informaci√≥ de manera m√©s o menys l√≠cita. Aquests fets generen la incredulitat de pol√≠tics i ciutadans, pensant que s√≥n fets trets d'una pel¬∑l√≠cula de James Bond, quan no s'adonen que aquestes pel¬∑l√≠cules no fan res m√©s que reproduir estris reals un punt caricaturitzats.
 ∑
Crònica · Informe SIC
La teranyina d'"amiguetes" de De Alfonso
L'Estat, els seus serveis i clavegueres estaven segurs que tenien informació de primera mà i que eren capaços de desestabilitzar CDC que, producte de la seva manca de sentit d'Estat i innocència política, ho ha permès abastament. Hi ha una cadena de nomenaments sospitosos. La del mateix De Alfonso, que sorgeix després de la mort inesperada de David Martínez Madero,

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠