Dilluns, 21 de desembre del 2015 | 14:04
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Els resultats del 20-D: Conseq√ľ√®ncies
A nivel l estatal (1) :

El PP rep un fort correctiu. Perd 60 escons per√≤ ,tot i aix√≠, es mant√© com la for√ßa m√©s votada evidenciant ¬†que continua essent el veritable partit de la naci√≥ d'arrel castellana resistint l'empenta d'una s√®rie de sectors del'√ćBEX 35,
Opinió · Seguretat
Miserable
Marc Costa
Advocat i politòleg
Han estat miserables les declaracions de l'encara ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, en menysprear el nostre cos de policia afirmant falsament que hi ha hagut un increment de robatoris de coure a Catalunya en infraestructures ferroviàries i en la xarxa elèctrica
 ∑
La fotografia · Societat civil
Jordi Cuixart és proclamat nou president d'Òmnium
Aquest cap de setmana Òmnium Cultural ha renovat  la seva junta, amb la proclamació de Jordi Cuixart  com a nou president i Marina Llansana  i Joan Vallvé com a vicepresidents.
 ∑
Recull de premsa · Societat civil
Cuixart: "La renovació d'Òmnium"
En un article a l'Ara el nou president d'√ímnium, Jordi Cuixart, fa un rep√†s dels origens d'aquesta entitat i repassa el que √©s ¬†i el que vol continuar sent. Aix√≠, pensa Cuixart "que el projecte pol√≠tic de la independ√®ncia de Catalunya en el marc europeu √©s avui l'√ļnic capa√ß de fer de palanca a l'ambici√≥ d'un pa√≠s".
Opinió · Política catalana
Del bipartidisme a la independència
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
√Čs un fet que del 27S fins ara ho podr√≠em haver fet millor. Tamb√© ho √©s que lamentar-nos no serveix de res i que el dest√≠ ens situa, novament, en una situaci√≥ d'avantatge.

Opinió · Política
L'independentisme al nucli de la sobirania espanyola
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Els resultats del 20 de desembre ens faran adonar de l'enorme canvi polític que s'ha esdevingut a Catalunya en aquests quatre anys, a una velocitat vertiginosa. A les eleccions espanyoles de 2011 només hi havia 3 diputats independentistes i 42 dels 45 diputats elegits a Catalunya defensaven la Constitució de 1978.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠