Dimecres, 9 de abril del 2014 | 19:27
 ∑
Crònica · Política catalana
8 d'abril de 2014: adéu Espanya, fem via!
Despr√©s del debat d'avui al Congr√©s, Catalunya ha de tenir m√©s clar que mai que a Madrid no hi ha res a fer. Espanya √©s el que √©s, i a nosaltres nom√©s ens queda un ad√©u i un fer via cap al futur. Herrera, Rovira, Turull, Duran i Coscubiela s'han estimbat contra el mur d'Espaya una vegada m√©s. Si b√© hi ha hagut difer√®ncies entre Rajoy i Rubalcaba, ha quedat clar que Rajoy no ha mogut un p√®l el plantejament de l'una, grande e indivisible, amb tot el que representa una p√†tria √ļnica.
Opinió · Política
Ibarretxe, Mas, Euskadi, Catalunya
Miquel Sellarès
Periodista
Ahir vaig tenir una experi√®ncia interessant, imprevista: participar en una tert√ļlia radiof√≤nica d'EiTB R√†dio Euskadi per valorar el resultat de la sessi√≥ monotem√†tica al Congr√©s on hi van participar els tres representants del Parlament de Catalunya.
 ∑
TribunaTV
TribunaTV entrevista en exclusiva Jaume López
Enquesta
Quina utilitat ha tingut el debat sobre la consulta al Congrés espanyol?
 ∑
Notícia
"Qualsevol classe política que no es vulgui fer l'harakiri a ella mateixa ha d'acompanyar el procés"
Dins del cicle d'entrevistes Reptes 2014, aquesta setmana TribunaTV ha entrevistat en exclusiva Jaume López, Doctor en Ciència Política i de l'Administració i professor de la Universitat Pompeu Fabra.
Opinió
El boomerang
Marta Rovira
Sociòloga
El debat sobre la petició del Parlament de Catalunya per a realitzar una consulta sobre la independència de Catalunya ha anat com s'esperava, amb els arguments sabuts d'antuvi. Però no ha estat un debat en va.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
Indignitat
Ivan Mambrillas
Usarem el comod√≠ conceptual de la ci√®ncia social recreativa, a saber, l'adjectiu¬†estructural, per afirmar que la indignitat, ahir, no va ser cosa dels emissaris del parlament del Principat ‚ĒÄ√©s clar que no: ans al contrari‚ĒÄ, ni tampoc dels l√≠ders del bipartit espanyol, sin√≥ d'un dels trets estructurals que defineixen qualsevol antagonisme entre l'estat i la majoria pol√≠tica del pa√≠s.
 ∑
Recull de premsa
Villatoro: "Si no hi ha consulta no hi ha via sinó que hi ha pura immobilitat"
"Un cop plantejada la reivindicaci√≥ catalana [...], Espanya necessita legitimar la seva unitat en la vict√≤ria del no en una consulta[...]. √Čs l'√ļnica manera de dir al m√≥n que la unitat no √©s una imposici√≥".
 ∑
Recull de premsa
Forcadell: "Cal mantenir la unitat entre govern, Parlament, institucions i societat civil"
"El més difícil gairebé ja ho hem fet, hem recuperat i refermat la confiança en nosaltres, en la nostra pròpia força. [...] El més important és que arribem al final del camí".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠