Dimarts, 8 de juliol del 2014 | 18:29
Crònica · Política
Breu balanç de la unitat socialista
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Per encarar amb perspectiva històrica la refundació del socialisme català és necessari un balanç dels 36 anys d'existència del PSC(PSC-PSOE). Per a l'autor, que va donar suport a la Candidatura d'Unitat Socialista d'abril de 1977 i va sostenir la negativa a integrar-se en el PSOE al congrés d'unificació de 1978, sobresurten un actiu i un passiu principals.
Opinió
Catalunya té més força moral
Fèlix Martí
President de Linguapax
Els poders fàctics espanyols no s'han atrevit a fer cap proposta intel·ligent per afeblir l'onada independentista. Volen aparentar fermesa i potser pensen que el seu immobilisme, amb el pas del temps, propiciarà automàticament la seva victòria.
Opinió · Política
El corredor del mediterrani, oportunitats i creixement econòmic
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament de Catalunya
Una de les raons, entre moltes, que expliquen l'estat actual de les relacions entre Catalunya i Espanya és el Corredor del Mediterrani.
Llibres / revistes
Victòria històrica
Crònica · Tecnologia i país
Prat de la Riba, 9N i fibra
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Ja som a l'estiu: avantsala d'una tardor que serà transcendental per al nostre país. La Diada d'enguany, però, sobretot, la consulta sobre el futur polític de Catalunya, que se celebrarà el 9 de Novembre, marcaran un gran punt d'inflexió per al nostre país.
Recull de premsa
Cabré: "Madrid juga a la nostra tendència a la fragmentació"
"Alguns diuen que el procés està sobrepassant CiU, però qui assegura que llavors no pugui sobrepassar la mateixa ERC?"
Recull de premsa
Bosch: "La independència pot ser una gran oportunitat per fer polítiques econòmiques i fiscals més favorables al teixit productiu català"
"La independència és també una oportunitat per implementar unes regulacions més favorables per a la creació de noves empreses".
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
El patriotisme exemplar de CiU, ERC, ICV i la CUP
El nostre col·lectiu Joan Crexell vol i necessita creure que les forces polítiques que estan a favor del dret a decidir són conscients del moment excepcional --i potser irrepetible-- de la nostra història en la qual una part de la nsotra nació, Catalunya, té l'oportunitat d'assolir la seva plenitud nacional. I això comporta posar els ciutadans i el país per davant dels interessos legítims dels partits.
Opinió · Política
Cap al 9 de novembre: unitat i fermesa
Jaume Bosch
Diputat d’ICV al Parlament de Catalunya
El dia 18 de setembre el poble d'Escòcia podrà decidir si vol que el seu país esdevingui un estat independent: el referèndum se celebrarà en el marc d'un estat, el Regne Unit, membre de la Unió Europea.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí