Monday, 4 de July del 2011 | 19:33
 ∑
Entrevista · Política
"No cal ensenyar totes les cartes però sabem que l'encaix amb Espanya ja no és possible"
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Víctor Terradelles ho té clar: a Espanya no s'hi pot encaixar i cal buscar suports a Europa. Ara bé, el nou secretari de relacions internacionals de CDC també subratlla que no cal buscar fotografies ni grans titulars per a aconseguir esdevenir una nació sobirana en el marc de la Unió Europea. I per avançar en aquesta línia també reconeix que caldrà entendre's amb ERC.
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Joan Ignasi Elena, un catalanista per al futur
Els homes i les dones de Nou Cicle, el grup del PSC inspirat entre d'altres per 'Raimon' Obiols, han mantingut en aquesta √ļltima d√®cada del socialisme catal√† un perfil pol√≠tic baix, guiat sobretot per la prud√®ncia i la contenci√≥ com les premisses m√†ximes.
Opinió · Política
Un pas més cap a la independència
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
Aquesta darrera setmana, l'agenda política catalana ha estat farcida d'esdeveniments alguns dels quals marcaran el futur del nostre país.
 ∑
Notícia · Societat civil
Òmnium es desmarca de la manifestació del 9-J...
Afirma en un comunicat que convertir la "històrica" marxa en una "efemèride a celebrar cada any" li "restaria força i devaluaria l'èxit". L'entitat, però, respecta i valora positivament la iniciativa.
 ∑
Notícia · Societat civil
… i els partits independentistes hi donen suport
Segons els organitzadors, ERC, SI, la CUP i RCat ja s'han adherit a la marxa, mentre que CiU ha declinat la invitació. Els promotors no volen marcar cap xifra concreta, tot i que esperen que la marxa sigui un "èxit".
 ∑
Notícia · Economia
Una Catalunya amb superàvit a la sanitat seria possible
Que Catalunya no és Euskadi ja ho sabem tots. I un dels aspectes diferenciadors important és l'econòmic. A una Catalunya, però, amb el pacte fiscal que té el País Basc, la sanitat, segons Guillem López Casasnovas, tindria un superàvit de 2.000 milions.
 ∑
Crònica · Esport i Ciutadania
Copa Amèrica
Els ulls del món futbolístic reposen aquest mes de juliol sobre la Copa Amèrica. Una competició menor per a la prepotència europea, però la reivindicació més gran de la passió sudamericana.
 ∑
Notícia · Política
Junqueras presenta l'equip amb el que pretén aglutinar forces per presidir ERC
A més de Rovira a la secretaria general, l'eurodiputat compta amb Anna Simó com a portaveu i Lluís Salvador com a secretari general adjunt. Solé, Capella, López i Amorós formen part també de l'organigrama proposat, que no contempla cap càrrec orgànic per Joan Ridao.
 ∑ Aix√≠ ha definit Iglesias, sense ruboritzar-se, el Tribunal Constitucional
Així ha definit Iglesias, sense ruboritzar-se, el Tribunal Constitucional
Notícia · Política
Iglesias exculpa el govern espanyol de l'augment de l'independentisme i en responsabilitza el TC
El secretari d'organització del PSOE accepta que el sobiranisme ha crescut a Catalunya, però afirma que "responsabilitzar-ne el govern espanyol és bastant injust", i atribueix el fenomen a la sentència del TC.
 ∑
Recull de premsa · Política
F. Requejo: "ERC ha d'estar ben situada quan fracassi la proposta de pacte fiscal"
"√Čs important que ERC estigui ben dirigida quan fracassi la proposta de pacte fiscal i entrem en una fase de radicalitat democr√†tica. El proc√©s de refor√ßament de l'independentisme necessita una ERC forta".
 ∑
Recull de premsa · Política
J. Gifreu: "Els ciutadans necessitem veure i sentir de prop com els nostres representants compareixen i s'expliquen"
El professor de comunicaci√≥ de la UPF, Josep Gifreu, s'ha preguntat on √©s el debat pol√≠tic per la manca d'espais als mitjans dedicats al debat pol√≠tic: "El pitjor √©s que les cadenes p√ļbliques no ofereixen alternatives al discurs informatiu de les privades".
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠