Dilluns, 7 de maig del 2012 | 19:46
 ∑
Crònica · Madrid
Si ens neguen la naci√≥, constru√Įm l'Estat
Ressonen les paraules de l'inefable ministre andal√ļs Crist√≥bal Montoro, afirmant que de naci√≥ aut√®ntica nom√©s ho √©s la seva. La nostra, com la dels bascos, √©s "artificial". Si a aquestes al√ßades de la pel¬∑l√≠cula els espanyols encara ens neguen la naci√≥, l'√ļnic cam√≠ que ens queda √©s construir l'Estat propi. A no s√© que ens agradi ser mesells.
 ∑
L'acudit
Per Puyal
 ∑
Crònica · Política catalana
ERC i la reconstrucció de l'esquerra nacional
Oriol Junqueras i el seu equip ja duen més de sis mesos al capdavant d'ERC. En aquest mig any han aconseguit que la militància accepti la seva màxima que "entre la dreta i l'esquerra, l'esquerra; i entre l'esquerra i el país, el país". L'estratègia ha canviat. Ja no és la de Josep-Lluís Carod-Rovira, que passava per entendre's amb el PSC amb l'objectiu d'ocupar-ne l'espai i construir una esquerra nacional hegemònica en l'àmbit progressista.
Opinió · Seguretat
Ensenyar el "paquet" de l'Estat
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics (CEEC)
Tot plegat va començar quan la vidalquadrista delegada de l'Estat a la colònia, María de los Llanos de Luna, va anunciar que volia visualitzar els cossos i forces de seguretat de l'Estat a Catalunya. Va ser llavors quan començà l'estratègia.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠