Dimecres, 26 de novembre del 2014 | 21:22
Opinió · Política
Qui es queda quiet acostuma a perdre
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
Constatacions (1). La mobilització social és capaç de tot. Fa tan sols 2 anys i tres mesos, abans de la manifestació de l'11 de setembre, ningú va ser capaç de fer una projecció que s'acostés ni a la meitat de la realitat que viu avui Catalunya.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
25-N: Mas en estat pur
Ahir al Fòrum davant de més de 3.000 persones i en directe pel canal 3/24 el president de la Generalitat, Artur Mas, es va dirigir a molts dels seus adeptes, a la societat, a uns centenars d'observadors plurals i a més de 200 periodistes nacionals, estatals i internacionals. Un gran èxit amb escenografia austera però espectacular. Segons diverses fonts, ni la direcció de CDC ni la d'UDC ni el propi govern sabien amb detall quin seria el plantejament de Mas.
Opinió
El Senat a Barcelona: no han entès res
Miquel Sellarès
Periodista
Després del tsunami democràtic i nacional que es produeix en una societat com la catalana, adulta i pacífica, sembla mentida que als companys socialistes se'ls acudeixi com un gran avenç portar a Catalunya la mòmia política del Senat, una estructura caduca i sense funcions.
 ·
La fotografia
Castellà es desmarca de Duran i aposta per un referèndum per la independència
El secretari d'Universitats i membre del comitè de govern d'Unió ha postat aquesta setmana per un escenari d'eleccions, catalanes o estatals, per fer el referèndum que porti a la independència de Catalunya.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Que llestos sou
Ivan Mambrillas
Sentim una malsana enveja per individus com Iceta i Duran, els quals, facin el que facin, diguin el que diguin, sempre seran comptats entre els més intel·ligents i astuts dels nostres contemporanis.
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "El 9-N vam tancar una etapa i ara iniciem el tram final, unes eleccions que generin un mandat democràtic"
"Unes eleccions que ens permetin obtenir el màxim de diputats i diputades que treballin perquè els ciutadans de Catalunya puguem avançar nacionalment i socialment, puguem disposar de les estructures d'estat".
 ·
Crònica · Política
L'impacte internacional de l'èxit d'una candidatura unitària
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Una candidatura dels partits del "doble si" més les entitats de la campanya Ara és l'Hora podria superar àmpliament els dos milions de vots i aquest èxit tindria una repercussió internacional tan important que suposaria un punt de no-retorn cap a la independència. El mandat democràtic resultant tindria una contundència extraordinària davant de la comunitat internacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí