Dijous, 28 de novembre del 2013 | 20:06
 ∑
Notícia · Política
Wert i la tropa recentralitzadora de la FAES aproven la LOMCE
La coneguda Llei Wert ha estat aprovada aquesta setmana al Cong√©s amb 182 vots del PP a favor, l'abstenci√≥ d'UPN i F√≤rum Ast√ļries i tota l'oposici√≥ en contra: 143 vots.
Crònica · Informe SIC
L'Estat i les clavegueres exigeixen ja mateix resultats als unionistes (I)
En diferents cercles unionistes de l'Estat ja hi circulen anàlisis, propostes i estratègies que permetin poder sortir del fracàs i el bloqueig de l'unionisme davant de l'estratègia dels sobiranistes i els partidaris del dret a decidir. L'Estat i les seves clavegueres segueixen no només nerviosos sinó també emprenyats per la manca de resultats de l'ofensiva projectada a tots els nivells en contra la transició nacional de Catalunya.
 ∑
Crònica · Societat civil
El món econòmic i professional català demana més democràcia
La societat catalana est√† movent-se a gran velocitat i demana canvis, exigeix millores. Aquest moviment social t√© traducci√≥ en el m√≥n pol√≠tic com tots estem veient cada dia des de fa uns quatre anys, m√©s o menys. Avui s'ha produ√Įt una nova manifestaci√≥ d'aquesta desig generalitzat de la nostra societat.
 ∑
Notícia
El Diari ARA celebra el 3r aniversari en busca de la seva consolidació
El rotatiu corrobora l'augment de lectors, que aquest any n'ha guanyat 9.000 en relació amb l'any passat, segons dades de l'EGM-Baròmetre. La capçalera intenta consolidar-se en aquest tercer any en dos fronts: a través dels nous formats i de les xarxes de comunicació, i al rànquing de diaris més llegits, on pel moment l'ARA queda darrere de La Vanguardia (34,1% de lectors) i El Periódico (23,4% dels lectors).
 ∑
Crònica · Afers religiosos
El conservador De Carreras menysprea els catòlics catalans
Els articles i l'actuació de Francesc de Carreras mostren que hereta el conservadorisme i l'espanyolisme del seu pare, Narcís de Carreras. A més, menysprea els catòlics catalans que propicien una Catalunya sobirana o, al menys, la veuen amb bons ulls.
 ∑
Notícia
Sellarès: "El nostre model policial i els seus professionals han d'ésser una de les prioritats del govern i Parlament"
"Els Mossos tenen la sensació que no se'ls cuida i que són ells qui donen la primera resposta davant dels ciutadans. També consideren que la classe política, quant als afers d'Interior, actua amb tacticisme, i alguns sectors polítics fins i tot intenten erosionar el cos".
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "En les hores greus que travessa el pa√≠s, ens cal m√©s maduresa pol√≠tica i menys sensibilitat fr√≠vola a l'hora d'escandalitzar-se"
"No tan sols és perfectament compatible voler una consulta el 2014 fent tot el possible per tal que se celebri i alhora tenir la certesa que el Govern espanyol no l'autoritzarà. Senzillament, és propi de persones ben informades".
 ∑
Crònica · Política catalana
Al pas que anem el procés acabarà bé!
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
No sabem que volia dir el Sr. Duran i Lleida quan va declarar: "Al pas que anem el proc√©s acabar√† malament!" Per als dos milions de catalans que van participar a la Via Catalana "acabar malament" significa el triomf del Sr. Rajoy. √Čs a dir, que les demandes catalanes s'evaporen com el Pla Ibarretxe i es resolen, com tants assumptes espanyols, amb el "silenci administratiu". Els partidaris de la fantasmag√≤rica "tercera via" ens alerten tothora amb el fam√≥s "xoc de trens" i el dirigent d'Uni√≥ Democr√†tica sembla anunciar una cat√†strofe ferrovi√†ria. Per√≤ aquesta met√†fora √©s falsa.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠