Dilluns, 18 de maig del 2015 | 19:32
Entrevista
"Tot el 'maragallisme' està ara amb Esquerra Republicana"
Juanjo Puigcorbé
Número dos de la llista d'ERC de Barcelona
Juanjo Puigcorbé ha donat un pas al front. Actor reconegut, el seu nom és present en molts dels espais de creació que han conformat el teatre català d'avui. Des de la companyia Adrià Gual al Teatre Lliure, treballant amb Núria Espert (o rebent un gran nombre de guardons Premi Nacional de Teatre de la Generalitat), Puigcorbé ha esdevingut un nom de referència de l'escena més brillant.
Opinió
Sí, senyor ministre
Carme Arenas
Filòloga i presidenta del PEN Català i de Linguapax Internacional
El ministre d'Interior se supera cada dia i, en la seva superació, contribueix a donar empentetes, idees i patrons de conducta a tots els qui rebem el seu ministeri. Podríem posar molts exemples, perquè ell persevera i no ens deixa mai abandonats.
Opinió · Política
Impulsar el coneixement: aquest és el camí
Josep Poblet i Tous
President de la Diputació de Tarragona
L'afany per conquerir noves fites de coneixement és inherent a l'ésser humà. Així ha estat des de l'inici dels temps, i així continua sent, conscients com som que cada descobriment esdevé una nova passa cap al progrés.
 ·
Notícia
Jordi Sànchez encapçala la nova presidència de l'ANC
El nou secretariat de l'entitat ha optat per Sànchez, exdirigent de la Crida i adjunt general del Síndic de Greuges, per comandar l'entitat en el camí cap al 27-S.
 ·
Recull de premsa
Solé i Sabaté: "Espanya, per ells, és una llengua, una pàtria. Cap intel·lectual honest ho pot defensar, per això callen"
"Aquí rau el problema. El franquisme era nacionalisme espanyol extrem, però els seus pressupòsits formen part ideològica de la dreta i esquerra".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
ANC: de Cardona al 27-S
Des del Col·lectiu Joan Crexell, com hem dit tantes altres vegades, creiem que amb intel·ligència i consens hauria sigut millor prorrogar l'actual mandat de l'ANC fins al 27-S. Els seus principals actius han fet una feina ben feta i han convertit l'ANC en la punta de llança de la reivindicació nacional, així com també han sabut col·locar al seu darrere tota la bona gent sobiranista del país que prioritza assolir la llibertat nacional per tal de solucionar els reptes i la justícia social que tenim pendents.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí