Monday, 1 de August del 2011 | 21:21
 ∑
Notícia · Política
Ferran Requejo no liderarà ERC a Madrid
El catedràtic de ciència política de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha comunicat la seva decisió al president virtual d'Esquerra, Oriol Junqueras, després que aquest li hagués ofert la possibilitat d'encapçalar les llistes de la formació republicana a les eleccions del 20-N. Requejo hauria declinat acceptar per no entrar amb una disputa amb l'actual secretari general del partit, Joan Ridao, segons fonts properes a Junqueras.
Opinió · Comunicació
Cegueses de les esquerres
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
El govern del PSOE no es va adonar de la gravetat de la crisi econòmica internacional que havia d'afectar també l'estat espanyol. S'ha limitat a aplicar les mesures imposades des de les estructures europees i ja ha convocat eleccions anticipades.
 ∑
Notícia · Comunicació
'El Punt Avui' ja és una realitat
La fusió de les dues històriques capçaleres culmina el progressiu apropament que han anat experimentant els dos diaris. La incògnita, després de l'impuls inicial de vendes, serà conèixer com afecta la unió al nombre de lectors. En total, l'Avui i El Punt n'acumulaven 295.000.
 ∑
TribunaTV · Comunicació
Sobirania i Justícia: 'què necessita el país?'
"La independència l'aconseguirem democràticament. Això té una condició necessària i suficient, que és una majoria social a favor"
 ∑
L'acudit · Comunicació
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠