Thursday, 13 de October del 2011 | 19:56
 ∑
Crònica · Política
Nacionalistes mallorquins i valencians volen trencar el bipartidisme
Roger Buch
Politòleg
L'any 2008 valencians i balears només van aportar a Madrid diputats del PSOE i del PP. Com si fossin regions de l'Espanya castellana, cap mena de fet diferencial les ressaltava. Ara, el nacionalisme d'esquerra pot fer història entrant per primera vegada al Congrés dels diputats.
 ∑
Notícia · Política
Sellarès tanca la llista d'ERC al Congrés
Miquel Sellarès és un històric del catalanisme i l'independentisme polític, i també un dels fundadors de CDC, Nacionalistes d'Esquerra i de l'Assemblea de Catalunya.
 ∑
Notícia · Comunicació
Contra TV3: El Grup Godó apunta, CiU dispara
Llibertat.cat denuncia, en un article, la complicitat entre el Grup Godó i el Govern de la Generalitat per escapçar TV3 i minoritzar-la en favor d'interessos privats.
 ∑
Notícia
El feixisme es concentra a Montju√Įc...
Un miler d'ultradretans hi van acudir amb motiu del 12-O. El concert neonazi organitzat posteriorment va acabar amb ferits i la identificaci√≥ del n√ļmero 1 de PxC de Cornell√†.
 ∑
Notícia
... i prepara una manifestació contra Òmnium el 22 d'octubre
L'ha convocada la Falange davant la seu de l'entitat, a la que acusa de ser "l'avançada del separatisme des de fa 50 anys" i de "paràsits".
 ∑
Crònica · Internacional
Espanya, una vegada més, amb el pas canviat
Toni Reig
Periodista
El domini pol√≠tic de les dretes en l'√†mbit europeu ha estat aclaparador durant l'√ļltima d√®cada, excepte a l'Estat espanyol. Les successives onades afecten tot el continent (illes brit√†niques incloses), exceptuant a la pen√≠nsula ib√®rica.
 ∑
Crònica · País Valencià
Qui comprarà un cadàver?
La incertesa i les notícies preocupants sobre la salut de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM) no han cessat amb la intervenció duta a terme pel Banc d'Espanya, ni de bon tros.
 ∑
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
'Catalan! Films eMagazine', la internacionalització del cinema català
Amb l'objectiu d'internacionalitzar el cinema catal√†, l'√†rea de promoci√≥ internacional de l'Institut Catal√† de les Ind√ļstries Culturals (ICIC) acaba de llan√ßar el primer n√ļmero de la revista.
 ∑
Notícia · Política
La Generalitat també piula #twitterencatala
L'esforç de la societat catalana en la consecució de la traducció de Twitter a la llengua pròpia ha aconseguit, aquesta setmana, una passa més: la petició institucional de la Generalitat de Catalunya.
 ∑
Notícia · Societat civil
L'OCB anuncia les primeres mobilitzacions en resposta a la política contra el català
El president de l'entitat, Jaume Mateu, anuncia la creació d'assemblees per la llengua a tots els pobles de Mallorca.

Opinió · Política
Llestos per la ruptura?
Isidre Palmada
Professor
Qu√® √©s la Ruptura? √Čs un marc estrat√®gic que canvia les relacions tradicionals entre Espanya i Catalunya. Encara no ha comen√ßat. Comen√ßar√†?
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Compromís dels intel·lectuals catòlics a Catalunya
Catalunya i l'Església disposen d'una intel·lectualitat de laics catòlics de primera fila. Aquests intel·lectuals comparteixen unes característiques comunes: compromís cristià i compromís amb els drets nacionals de Catalunya.

 ∑
Recull de premsa · Política
Sol: "La infinitat de pestes contra dirigents d'ERC només feien una excepció: Barrera i Torres; curiosament a tots dos se'ls va acabar la benzina fa uns dies"
"Del que ara es tracta és d'enaltir Ridao per desacreditar Alfred Bosch i Joan Tardà, aquest darrer una de les millors persones que he conegut mai: íntegre, analític, solvent i un patriota de pedra picada".
 ∑
Recull de premsa · Comunicació
Mònica Terribas: "Interessos privats volen esquerdar una eina de país"
La directora de TV3, M√≤nica Terribas, defensa la televisi√≥ p√ļblica de Catalunya, en un article publicat a la web del 324.cat i a diversos diaris, excepte a La Vanguardia, titulat 'TV3: volem un mirall trencat?', en el qual alerta que "interessos privats volen esquerdar una eina de pa√≠s".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠