Thursday, 15 de September del 2011 | 19:26
 ∑
Notícia · Política
Susp√®s l'ultim√†tum del TSJC a la Generalitat per destruir la immersi√≥ ling√ľ√≠stica
L'alt tribunal, que el passat 2 de setembre va emetre un ultim√†tum a la Generalitat catalana per tal que inclogu√©s el castell√† com a llengua vehicular a l'ensenyament, ha susp√®s avui ‚ĒÄtan sols dues setmanes despr√©s‚ĒÄ aquest termini.
Crònica · Política catalana
Junqueras es juga aquest cap de setmana la seva credibilitat
Oriol Junqueras serà escollit el dissabte president d'ERC. La seva credibilitat se la juga, però, en la tria del candidat a Madrid. El seu candidat, l'historiador independent Alfred Bosch, s'enfronta a Joan Ridao, l'actual portaveu al Congrés i que es resisteix a deixar el seu càrrec, un cop s'ha vist ja desplaçat de la secretaria general del partit per Marta Rovira.
Opinió · Política
Llengua i convivència
Xavier Serrahima
Escriptor
No cal dir que qui ha fet més per la convivència i per la cohesió social a Catalunya ha estat una magnífica entitat anomenada Convivencia Cívica Catalana, que no ha dubtat en donar emparament als tan assenyats pares que, en una mostra de grandesa moral i d'universalisme, de defensa de les llibertats individuals, han convertit els seus fills en hostatges de la seva aversió a la llengua del país que els ha acollit.
 ∑
Crònica · País Valencià
S'acosta TV3, s'allunya Camps
Si Francisco Camps obrira la cartera i es trobara de cop amb el seu carnet del Partit Popular, no se'n veuria reflectit. L'abstenció dels conservadors a la presa a consideració de la iniciativa legislativa popular (ILP) Televisió Sense Fronteres al Congrés espanyol implica un gir considerable respecte la línia política marcada per Camps al capdavant de la Generalitat Valenciana.
 ∑
Notícia · Illes Balears
L'OCB exigeix a Rafel Bosch "lleialtat a la legalitat vigent"
L'Obra Cultural Balear es congratula de que el Congr√©s de Diputats espanyol hagi expressat el seu suport a la immersi√≥ ling√ľ√≠stica de Catalunya, davant la sent√®ncia recent del Tribunal de Just√≠cia de Catalunya.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
L'arquebisbe de Tarragona importa vocacions de Polònia
L'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, es dedica a fer moltes i ben intencionades obres a l'arxidiòcesi de Tarragona, però importa vocacions de Polònia per pal·liar la situació del clergat.

 ∑
Notícia · Política
Alfred Bosch tanca la campanya demà a Barcelona
El precandidat d'ERC a les eleccions al Congrés espanyol, Alfred Bosch, intervindrà en un acte final de campanya el divendres 16 de setembre, a les 20:00, a l'Aula Magna de la Facultat d'Econòmiques de la UB.
 ∑
Recull de premsa · Política
Martí: "Si es vol fer una transició nacional cap al dret a decidir, s'ha de fer amb partits sense disciplina de vot a Madrid"
"No es pot governar [...] la nova transició amb qui et vol enfonsar el vaixell, però tampoc serveix de res pactar amb aquells que critiquen els pactes amb el PP a Catalunya però a Madrid pacten amb els populars la reforma de la Constitució".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠