Dijous, 27 de setembre del 2012 | 20:59
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Tots darrere del President: ara, tanqueu-lo a la presó
Avui torna a ser un dia històric, no parem. Al Parlament, 84 diputats s'han manifestat a favor del dret a l'autodeterminació, i a exercir-lo. CDC, UDC, ERC, ICV, SI i Joan Laporta han donat suport a una proposta històrica.
Notícia
"Poden tancar l'espai aeri o el subministrament energètic. Cal estar preparats"
Sobirania i Justícia alerta, en la segona conferència internacional que organitza el proper divendres 5 d'octubre a Barcelona, de les possibilitats que s'obren en la hipotètica proclamació de l'estat català.
Opinió
La solució... per a ells
Miquel Strubell
Sociolingüista
"La solució passa per reconèixer el fet català i la realitat hispana". Ho acabo de llegir. I em demano: ¿no va ser amb aquest esperit que els joves (o en tot cas, amb alguna excepció, els novells) politics es van posar a redactar una constitució després de la mort del dictador la matinada del 20 de novembre de 1975, fa gairebé 38 anys?
La fotografia · Col·lectiu Joan Creixell
La nostra candidatura pel 25-N
L'Associació Tribuna Catalana se sent profundament compromesa amb el país. Des d'aquí, doncs, pretén expressar el suport a la candidatura de CiU, ERC, ICV, SI i Joan Laporta. Tots ells han sigut dignes en la defensa de la nostra construcció nacional.
Crònica · Internacional
El talibà espanyol: Espanya i la Constitució són sagrades
Toni Reig
Periodista
Ha estat una casualitat que, mentre el món musulmà s'agitava contra l'extracte de 10 minuts d'una pel·lícula nord-americana penjat a YouTube en el qual se'n fot de Mahoma, a la península ibèrica s'estenia l'agitació contra la marxa iniciada pel poble català el passat 11 de setembre cap a l'obtenció d'un Estat propi.
Recull de premsa
Nadal: "Reivindiquem el dret a decidir amb fermesa. Som partidaris d'un referèndum"
"En algun moment pot haver semblat que els socialistes abandonàvem o diluíem [el dret a decidir], però el reivindiquem amb fermesa fins al punt que som partidaris d'un referèndum per decidir sobre el nostre horitzó de futur".
Recull de premsa
Ibarretxe: "Espanya ha conclòs que ella és l'única nació"
"La conseqüència que aporta és que les nacions que formen part de l'Estat només tenen dos camins: o accepten el model de convivència que Espanya decideix unilateralment, o no tenen cap altre camí que anar-se'n".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí