Dimarts, 20 d'octubre del 2015 | 14:27
 ∑
Crònica · Comunicació
La bombolla de les audiències de la premsa digital
Tribuna.cat, en les properes setmanes, farà 15 anys d'edició. Diverses vegades ha advertit de la bombolla de les audiències de la premsa digital i la gran mentida que representen.

Opinió · Política catalana
No és normal
Marc Costa
Advocat i politòleg
No és normal que hagin passat més de tres setmanes des de les eleccions del 27-S, en les quals quasi dos milions de catalans vam votar alguna de les dues opcions sobiranistes, assolint una clara majoria de vots i escons a favor de la independència del nostre país, i ni tant sols encara haguem estat capaços de constituir el nou Parlament.
 ∑
Crònica · Economia
Creix la tensió entre Foment del Treball i la Cecot
El comitè executiu de Foment del Treball està estudiant l'expulsió de la Cecot, la més poderosa de les 22 divisions territorials que té la gran patronal catalana.

 ∑
Crònica · Economia
El Pont Aeri tempteja Albert Rivera
Un cop passades les eleccions catalanes, i amb la vista posada en les properes eleccions generals del desembre, el fòrum empresarial Pont Aeri, que agrupa empresaris i directius de grans empreses de Barcelona i Madrid, programa trobades amb polítics.

 ∑
Notícia
La Defensora del Poble Europeu assegura que els tractats no preveuen cap procediment en cas de secessió
La Defensora del Poble Europeu, Emily O'Reilly, adverteix que "qualsevol declaració dels membres de les institucions comunitàries" sobre la independència de Catalunya només "reflecteix la seva opinió personal i no el posicionament oficial".
 ∑
Notícia
El PSAN anuncia la suspensi√≥ de les seves activitats p√ļbliques
El Partit Socialista d'Alliberament Nacional dels Pa√Įsos Catalans (PSAN) ha anunciat per sorpresa i a trav√©s d'un comunicat la suspensi√≥ de les seves activitats p√ļbliques. Tot i aix√≠ l'hist√≤ric partit¬† de l'esquerra independentista catalana mantindr√† la seva estructura interna i la seva finalitat com a partit. Tamb√© ha anunciat que eleborar√† un darrer n√ļmero, el 300, de la revista "Lluita".
Opinió · Política catalana
20-D: Dignitat democràtica i justícia social
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Totes les forces no-independentistes es preparen per erigir-se davant de l'opini√≥ p√ļblica internacional com els representants del poble catal√†. Mentrestant una part massa important dels independentistes es desentenen d'aquesta batalla. La CUP ha anunciat que no s'hi presentar√†. L'anomenada Via Claver fa mesos que promou l'abstenci√≥ a les eleccions espanyoles a Internet.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Pugès: "El que cal és tornar a guanyar clarament aquestes eleccions i ser capaços de mobilitzar, de nou, tot el vot independentista"
En aquest article, Pere Pug√®s analitza quatre dates clau per al proc√©s sobiranista catal√†: 9-N, 27-S, 15-O i 20-D i aposta per una candidatura √ļnica de les forces sobiranistes de cara a les eleccions generals del 20-D que demostri, un cop m√©s, a les urnes que el poble catal√† vol la independ√®ncia.
 ∑
Recull de premsa
Miró: "La figura d'Artur Mas exerceix de coartada perfecta: uns no el volen, i els altres no en poden prescindir"
En un article titulat "Teoria de la negociació" al diari Ara el periodista, David Miró,fa una reflexió sobre les dificultats que s'estan trobant Junts pel Sí i la CUP per arribar a un acord després dels resultats del 27-S.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠