Divendres, 28 de novembre del 2014 | 22:27
Crònica · Informe SIC
Què ve a fer Rajoy a Catalunya?
Rajoy vindrà aquest cap de setmana a Catalunya per a moltes altres coses que no pas fer un acte al seus militants desmoralitzats de Catalunya. El president espanyol ve a Catalunya perquè la intel·ligència de l'Estat --o una part d'aquesta-- li ha comunicat que l'operació Catalunya, endegada en contra del procés unionista és un rotund fracàs i un búmerang contra l'Estat, després del 9N i de la proposta del president Mas el 25N.
 ·
Crònica · País Valencià
RTVV: un any de lliçons
Enguany hauríem celebrat els 25 anys de RTVV: el primer quart de segle d'un complex comunicatiu, amb televisió inclosa, comandat des de la medul·la i fins a l'últim detall pels governs espanyol i de la Generalitat Valenciana. Per això, enguany podem dir des de l'òptica més optimista possible --que existeix-- que aquest esdevenidor ha fet llufa, i que aquest 2014 celebrem el primer any de la caiguda d'un sistema de comunicació podrit al País Valencià. Felicitem-nos.
Opinió
Setmana intensa de novembre
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Aquesta setmana hem tingut i tindrem el discurs de Duran i Lleida, el discurs del president Artur Mas i la vinguda a Catalunya de Rajoy, president del govern espanyol... Vet aquí algunes consideracions que em venen al cap.
 ·
Recull de premsa
Culla: "Rajoy vindrà a Catalunya no tant a seduir els catalans com a confortar els quadres del seu partit"
"Mariano no anirà ni un centímetre més enllà, perquè no vol i perquè no pot. Com podria, a mig any d'unes eleccions territorials en què el PP es juga la pell?"
 ·
Llibres / revistes
Antoni Pitxot, la felicitat dins la rutina
 ·
Recull de premsa
Nadal: "Mas ha tornat a desaprofitar l'oportunitat d'oferir un gran pla contra la pobresa i per la regeneració democràtica"
"Quan arriba l'hora de la veritat, els demano respecte pels meus drets, no caritat política concedida arbitràriament".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
25-N: Mas en estat pur
Ahir al Fòrum davant de més de 3.000 persones i en directe pel canal 3/24 el president de la Generalitat, Artur Mas, es va dirigir a molts dels seus adeptes, a la societat, a uns centenars d'observadors plurals i a més de 200 periodistes nacionals, estatals i internacionals. Un gran èxit amb escenografia austera però espectacular. Segons diverses fonts, ni la direcció de CDC ni la d'UDC ni el propi govern sabien amb detall quin seria el plantejament de Mas.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí