Tuesday, 5 de July del 2011 | 19:19
 ∑ Tot apunta que la candidatura encap√ßalada per Junqueras ser√† escollida sense dificultats al congr√©s de la tardor
Tot apunta que la candidatura encapçalada per Junqueras serà escollida sense dificultats al congrés de la tardor
Crònica · Política catalana
Junqueras quadra el cercle
La davallada que ha partit ERC en el darrer cicle electoral es deu en bona part a les constants lluites internes i als espectacles p√ļblics de desavinences que van protagonitzar aquells que fins ara n'eren els seus responsables. No en va ser l'√ļnica, per√≤ va ser una de les causes m√©s importants.
 ∑
Crònica · Economia
Superar el Majestic d'Aznar
Cada dia que passa, el PP se sap més vencedor de les properes eleccions espanyoles. I cada dia que passa, una majoria més folgada d'un dels dos partits majoritaris significa un pas enrere en l'intent d'avançar en la sobirania fiscal de Catalunya.
Opinió · Política
Defensar interessos catalans a Madrid
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
La pol√≠tica espanyola √©s sempre molt pesada quan reacciona a les demandes catalanes. En la recent tramitaci√≥ parlament√†ria de la important reforma del sistema p√ļblic de pensions, els mitjans de comunicaci√≥ madrilenys m√©s anticatalans han tornat a exhibir les seves caracter√≠stiques m√©s prim√†ries.
 ∑
Notícia · Política
Els quatre alcaldes de la CUP s'abaixen el sou
La mesura reduirà a una quarta part els sous dels batlles de Navàs, Viladamat, Celrà i Arenys de Munt, i "cap càrrec electe rebrà retribucions addicionals d'altres institucions, com ara els consells comarcals".
 ∑
Notícia · Unió europea
La UE s'interessa per la inèdita supressió de TV3 al País Valencià
El Comit√® d'Experts de la Uni√≥ Europea que vigilen l'aplicaci√≥ i compliment dels manaments de la Carta Europea de les Lleng√ľes Regionals i Minorit√†ries s'ha interessat aquesta setmana per la supressi√≥ d'emissions de TV3 al Pa√≠s Valenci√†.
 ∑
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
'Informe Diagonal',el llibre sobre la Santa Aliança antiindependentista
En una habitació de l'Avinguda Diagonal, un grup de persones rellevants de la societat catalana elabora un informe encarregat des de Madrid per ensorrar l'independentisme. Aquest és el punt de partida d'aquest exercici de política ficció amb evidents connexions amb la realitat...
 ∑
Notícia · Cultura
Montblanc torna a acollir l'Acampada Jove de les JERC
Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i l'Ajuntament de Montblanc han acordat de nou celebrar l'Acampada Jove a la capital de la Conca de Barberà: Montblanc. Del 14 al 16 de juliol d'enguany es durà a terme la 15a edició d'aquest festival musical, en el qual ja s'ha confirmat l'assistència de tots els grups que hi participaran.
 ∑
Notícia · Unió europea
Espanya podrà prohibir l'etiquetatge només en català si tira endavant una nova normativa europea
Eurodiputats catalans de CiU, ERC, PSC, ICV i també del PP presenten una esmena per evitar que prosperi la mesura
 ∑
Recull de premsa · Política
X. Solano: "El secret d'Esc√≤cia: meritocr√†cia, transpar√®ncia, sentit com√ļ i responsabilitat"
"Amb la recent victòria electoral per majoria absoluta del Partit Nacional Escocès (SNP) a les eleccions escoceses, la pregunta ja no és si hi haurà o no un referèndum per la independència sinó quan es farà".
 ∑
Recull de premsa · Política
Card√ļs: "Una cultura no es pot internacionalitzar sense una estructura de poder"
El soci√≤leg Salvador Card√ļs ha explicat que l'estructura de poder esmentada ha de ser "tan s√≤lida com la de la resta de cultures amb les quals ha de competir en el mercat", amb la qual cosa aquesta ha de ser un estat: "Tota la resta s√≥n bones intencions".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠