Dimarts, 24 de abril del 2012 | 18:46
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
El partit de l'era Guardiola
Sempre que l'equip ha caigut, ha sabut refer-se. Sempre. Pep Guardiola va dir un dia dels seus jugadors: "Aquests no fallen". I tenia raó.  Des que ell n'és l'entrenador, el Barça no ha patit mai dues sacsejades consecutives. Per això, el partit d'avui, pot marcar l'era.
Opinió · Política
Els costos (nacionals) de les retallades
Jordi Muñoz
Politòleg
Quan el govern Mas va arribar al poder fa poc més d'un any, va prendre una decisió política d'abast: ser el primer en implementar les mesures d'austeritat. Retallar abans que ningú i més que ningú. L'objectiu era triple: d'una banda, estabilitzar la situació financera de la Generalitat, malmesa especialment per la crisi del deute.
 ·
Crònica · Anàlisi política
La insuportable lleugeresa de l'autonomisme
Marc Sanjaume
La primer victòria de l'SNP a les eleccions escoceses l'any 2007 va agafar a contrapeu els partits unionistes al Regne Unit, que fins aleshores havien vist la devolució política com un mur de contenció contra el nacionalisme de la petita nació al nord de la frontera.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Llengua i Internet
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Ahir va ésser la Diada de Sant Jordi. Com passa cada any, Sant Jordi és sinònim de joia, felicitat i alegria. Per la Diada, es respira cultura i les viles, els pobles i les ciutats del nostre país s'omplen de llibres, roses i la llengua i la literatura catalanes tenen un paper destacat i preeminent.
 ·
Notícia
La lliçó d'El Punt AVUI
En un país en el qual, dia rere dia, només se sent parlar de retallades, crisi econòmica, possible intervenció, tancament d'empreses i dèficits de tot tipus, és estimulant que el director Xevi Xirgo, per la Sant Jordi, editi l'especial "Made in Catalònia".
 ·
Notícia · Societat civil
Escollits els càrrecs del Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana
El moviment continua creixent i supera els 5.000 adherits de ple dret.

 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "El risc de ruptura ja no és superior al risc de mantenir la indefensió política. És sorprenent que l'Estat no se n'adoni"
"Crec que ja som al punt de maduresa necessària. La majoria social faria costat al nostre Parlament en el cas d'haver de fer un acte de sobirania heroic per plantar cara a l'abús".
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "Hem de posar en qüestió el que diu el president de la màxima institució del país? La resposta hauria de ser que no"
"El president diu el que diu en una entrevista al diari i a mi em pregunten si ho diu de veritat. Per què es posa en dubte? Aquesta és la qüestió".
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
TV3: tot el poder al Grup Godó
Amb incredulitat, aquesta setmana s'ha sabut que Quico Homs ha cedit l'eina principal de normalització i nacionalització de la nostra nació al Grup Godó. La proposta d'un excel·lent professional com és Eugeni Sallent, actual director de Rac1, és un escàndol i una provocació per a la televisió i ràdio públques, donat que bona part de les opinions i manifestacions de Sallent posen en qüestió l'actual model de TV3.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí