Dimarts, 15 de setembre del 2015 | 08:57
Crònica · Política catalana
Reflexions des de l'independentisme ecosocialista a propòsit del procés de sobirania
Som ja a pocs dies d'unes eleccions trascendentals per a l'alliberament de Catalunya, al si d'una campanya i després d'una precampanya en què, a banda dels atacs i improperis dels unionistes, massa sovint des de les forces sobiranistes s'ha confós i es confón l'adversari amb l'enemic. Poc podem fer-hi. Per això, situats en un imaginari context del 28S favorable a l'independentisme, preferim encetar aquestes reflexions en la perspectiva del procés que n'haurà sortit impulsat -tan de bo- però que ni es promet gens fàcil ni gaire curt.

Crònica · Política catalana
Ara cap al 27-S prioritats:

Després de la gran demostració nacional i democtràtica de la Meridiana, en el que dos milions de votants i futurs votants d'opcions sobiranistes van fer sentir la seva veu, podem afirmar que comptem amb una base convençuda i irreductible i això ens permet augurar, també, que el futur nacional de Catalunya està assegurat passi el que passi el dia 27.

Notícia
Raül Romeva diu a Madrid que la paciència s'ha acabat
Raül Romeva, cap de llista de Junts pel Sí, ha protagonitzat l'esmorzar informatiu organitzat per Nueva Economía Fórum aquest matí a Madrid, on ha explicat el full de ruta de la candidatura i el per què Catalunya necessita les eines d'un estat.
Recull de premsa
Álvaro: "Que quedi clar: la pacífica revolta catalana es fa contra tones de mentides"
En un article a La vanguardia el periodista i escriptor, Francesc-Marc Álvaro, denuncia la guerra bruta de les forces unionistes que "han multiplicat els canals de les falsedats per intentar guanyar la mà al sobiranisme". Álvaro en destaca tres:
Recull de premsa
Illa:"No hi pot haver cap excusa que obligui a ajornar les solucions que ens han de permetre dignificar la vida dels nostres conciutadans"
En un article al diari Ara Oriol Illa, president de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social, explica que "el nostre treball busca la defensa dels drets socials, el combat contra les desigualtats que genera un repartiment no equitatiu dels recursos,
Crònica · Política catalana
David Madí i Antoni Vives….
A CDC i amb la retirada de Jordi Pujol va ser evident que aquest deixava darrera seu un estol de dirigents joves i molt  capaços que asseguraven un esplèndid futur  polític i de gestió a la formació. Amb ells també va començar el gir estratègic del partit cap al sobiranisme acabant així amb "el peix al cove" i altres estratègies que no havien fet més que endarrerir el procés cap a la llibertat nacional que és i hauria d'ésser l'objectiu de tots els partits nacionalistes.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí