Monday, 6 de June del 2011 | 20:00
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Quin és el projecte de comunicació del govern de Mas?
Passen les setmanes, i el govern del president Mas segueix sense explicar quin model de comunicació pensa defensar i prioritzar. Només hi ha una dèria: reduir, aprimar o destruir totes les estructures creades pel tripartit o els governs de Jordi Pujol.
 ∑
Crònica · Esport i Ciutadania
Pitjor impossible
"M'entristeix que l'entorn barcelonista no hagi sabut gaudir de Wembley. L'eufòria dura 24 hores i després ens n'oblidem". Sandro Rosell dixit.
Opinió · Política
La democràcia reclamada
Jordi Porta
President del Centre UNESCO de Catalunya
Que el projecte democràtic es millorable és cosa sabuda des del principi de la implantació dels sistemes democràtics. Amb el temps s'han anat incorporant noves formes de participació de la ciutadania en les decisions del poder polític però n'hi ha moltes que han quedat aturades.
 ∑
Notícia · Societat civil
Els 'indignats' diuen 'sí' al dret a l'autodeterminació
El dret dels pobles a decidir s'ha aprovat amb 395 vots a favor i 270 en contra. En la mateixa assemblea, el moviment ha decidit deixar de dormir a Plaça Catalunya i mantenir l'activitat durant el dia.
 ∑
Notícia · Internacional
La indignació dels catalans, també a l'estranger
La Federació Internacional d'Entitats Catalanes (FIEC) ha fet una crida a totes les entitats catalanes a l'estranger a rebel·lar-se contra el tracte "injustificable" del govern d'Artur Mas.
Opinió · Política
Alg√ļ ho havia de dir
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
Quan el passat 15 de maig alguns grups de joves, indignats amb els privilegis dels banquers i de la classe política, van organitzar acampades de protesta en diverses ciutats espanyoles, van despertar simpaties entre una part de la població, que veien amb aquesta actitud una manera de palesar el malestar creixent que ha provocat la política del govern Zapatero.
 ∑
Crònica · Unió europea
La Unió Europea i les revoltes àrabs
Xavier Ferrer
Economista i politòleg
Les revoltes que estan protagonitzant els ciutadans en els diferents estats del món àrab han sorprès, a més dels propis règims autoritaris, bona part dels governants occidentals.
 ∑
Recull de premsa · Política
Carod: "No me'n vaig pels resultats. √Čs una decisi√≥ exclusivament personal"
L'exvicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha explicat que la seva marxa de la militància d'ERC és ara "quan formalment no ha començat el procés congressual, per no interferir-lo".
 ∑
Recull de premsa · Societat civil
S. Sol: "No hi participo a la pla√ßa de Catalunya quan alg√ļ prova de vendre-m'ho com a 'Spanish revolution'"
"No ho acabo d'entendre i per suposat que no hi participo quan alg√ļ prova de vendre-m'ho com a Spanish revolution, en especial quan constates que la revolta √©s escassa i que els tics espanyolistes s'hi han enquistat".
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠