Divendres, 9 de novembre del 2012 | 19:18
Opinió
La coherència política
Jordi Porta
President del Centre UNESCO de Catalunya
El procés sobiranista que ha emprès Catalunya està produint una reacció que arriba a ser sorprenent. És lògic acceptar les discrepàncies en el terreny polìtic i s'ha d'admetre que el debat entre les diferents posicions és una de les bases per fer avançar la democràcia.
Crònica · Madrid
'El País': l'exemple que Madrid ja cava trinxeres
Ulls com a taronges i l'esma perdut. Així deuen haver quedat els progres espanyols de bona fe que llegeixen el diari El País, ensorrat pels seus gestors i abocat a un duríssim expedient de regulació d'ocupació. L'editorial del primer dia de campanya catalana del diari deixa clar que la batalla ha començat. Que a Madrid, uns i altres, ja caven trinxeres.
 ·
TribunaTV
Cauen els murs
Opinió
President, ara us toca fer de candidat
Miquel Sellarès
Periodista
President Mas: esteu aconseguint que milers i milers de ciutadans sobiranistes que no voten ni votaràn CiU us donin suport i admirin la vostra fermesa i decisió per tal d'aconseguir un Estat propi. Això és un fenomen nou que no és comparable ni amb les millors etapes del President Pujol.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "La nena, Espanya, juga amb la nina, Catalunya. La veu com un simple objecte"
"El nucli argumental nacionalista espanyol ja ha activat la legió de becaris del sistema establert; els que vetllen perquè res no canviï, ni allà ni aquí. Són els encarregats de proferir amenaces".
 ·
Recull de premsa
López: "Hem de deixar les 'policies' en un segon pla. Ara toca la 'politics'"
"Cal veure i tractar aquestes eleccions que vénen com a extraordinàries. Per primera vegada no hi haurà dos eixos polítics d'importància equivalent (eix social / eix nacional)".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí