Dimarts, 10 de novembre del 2015 | 12:53
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Robòtica catalana a Qatar
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo

La robòtica sempre m'ha interessat. Més ben dit, d'ençà que vaig començar a estudiar enginyeria de telecomunicacions al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicacions de Barcelona (ETSETB).

Opinió · Política catalana
Exigim un president i un govern
Jaume Marfany
Filòleg
El 9 de novembre de 2014, més de 2 milions tres-cents mil catalans i catalanes vam demostrar que ja no teníem por; que ja havíem decidit iniciar el procés definitiu de desconnexió amb l'Estat espanyol.Aquell diumenge de novembre, més de 2 milions tres-cents mil catalans i catalanes vam fer evident davant del món sencer que ja no obeíem l'Estat espanyol.

 ·
Crònica · Economia
Antoni Abad reclama a les organitzacions empresarials catalanes que "agafin la iniciativa"

El president de la Cecot lamenta que durant set anys duríssims de crisi els empresaris hagin estat incapaços de fer una cimera per arribar a acords estructurals i de país.

Opinió · Política catalana
Ens estem lluint...
Marc Costa
Advocat i politòleg
Els catalans, sobiranistes i no sobiranistes, vam anar en massa a votar el 27-S i finalment vam acabar atorgant un clar mandat democràtic a les dues forces sobiranistes perquè fessin realitat el somni de milions de catalans d'una República Catalana. Doncs, ara per ara, s'estan lluint.
 ·
Crònica · Seguretat
Escarmentar els militars progressistes
El Govern del PP i els poders fàctics de l'Estat han reaccionat amb duresa contra el tinent general José Julio Rodríguez Fernández.
 ·
Recull de premsa
Xirgu:"No facin el ridícul, si us plau. I no ens el facin fer a nosaltres. I felicitats"
En un article al Punt Avui el periodista Xevi Xirgu afirma que la declaració ahir del Parlament "és el text més clar, valent, transgressor i desobedient de la història recent d'aquest país" i que aquest  "tensarà encara més en els propers dies les relacions entre els grups parlamentaria catalans".
 ·
Recull de premsa
Cardús:"Només hi ha cooperació i intercanvi reals des del reconeixement de les parts en igualtat de condicions i dignitat"
En un article al diari Ara el periodista i sociòleg, Salvador Cardús, exposa  a través d'exemples que "l'existència d'estats diferents no suposa en cap cas l'aïllament de les parts" i de fet afirma "Ben al contrari".
Opinió · Política catalana
El dia de la veritat
Miquel Strubell
Sociolingüista
Aquests dies no afluixen les mentides que circulen, amb la plena complicitat de molts mitjans, per preparar l'opinió pública davant de qualsevol estirabot de l'Estat per intentar aturar el procés català cap a la independència. Han fet córrer suposades pressions del Banc Central Europeu
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Anar a Madrid
Des de fa uns dies, al nostre col·lectiu hi ha un debat i una discussió de fons: cal anar a Madrid el proper 20-D? Què cal fer-hi? I sembla que aquest debat s'ha estès a tot el país i a bona part del que anomenem la bona gent sobiranista que pensa que si hem de marxar, què hi anem a fer a Madrid?

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí