Dijous, 17 de març del 2016 | 14:51
Opinió · Internacional
Refugiats i extrema dreta
Jaume Marfany
Filòleg
El 15 de març de 2011, com a conseqüència de l'arrest i tortures patides per un grup de joves adolescents contraris al règim, s'inicien les manifestacions pacífiques contra el president sirià Baixar al-Assad. Les onades de manifestacions acaben derivant en la creació, per part de desertors de l'exèrcit i un sector de la societat civil, de l'Exèrcit Lliure de Síria.

Opinió · Política catalana
Desobediència civil fins les darreres conseqüències
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Ara no podem dubtar. Ara no podem desdir-nos del termini dels 18 mesos pactats entre Junts pel Si i la CUP, com insinua l'exconseller Mas-Cullell. Ara no es tracta de girar lentament el vaixell sobiranista per deixar la independència com un referent ideològic remot com ho és el socialisme per als partits socialistes,com apunten alguns periodistes nostàlgics dels vells temps.

Crònica · Afers religiosos
Ni un euro dels catòlics catalans a 13TV i la Cope
Els catòlics catalans no haurien de destinar ni un euro de la declaració de renda a 13TV i a la Cope que són els mitjans de comunicació de la Conferencia Episcopal Española.
Recull de premsa · General
Vives: "Hem fet cinquanta anys"
En un article al diari Ara Antoni Vives reivindica la gent que com ell té cinquanta anys i reclama que "des de les administracions, però també des del conjunt de la societat, desmentíssim aquells que ens volen dur a la reserva abans d'hora. Cal dur a terme una campanya de prestigi dels cinquanta anys de vida.
Notícia · Cultura
Presentació del llibre: "Gabriel Rufián, el polític imprevist"
El proper dilluns, 21 de març, a les 18h a la Casa del Llibre de Barcelona serà presentat el llibre "Gabriel Rufián, el polític imprevist" en el que el periodista Maiol Roger entrevista al diputat republicà. L'acte estarà presidit pel conseller  de Salut,  Antoni Comín.El llibre el publica Angle Editorial i vol donar resposta a les preguntes Qui és? I d'on ha sortit? el que ha estat, sense cap mena de dubte,
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Compleix amb la llei 8TV del Grup Godó?
Quan s'estudiï la història dels mitjans de comunicació des de la transició democràtica fins ara, caldrà analitzar amb molt de rigor el perquè dels privilegis de què sempre ha gaudit el Grup Godó, sigui quin sigui el Govern de la Generalitat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí