Dilluns, 26 de novembre del 2012 | 19:03
Editorial
I si els resultats electorals fossin els d'un referèndum?
Al llarg de tot aquest 26 de novembre, tota la maquinària propagandística i de comunicació de l'Estat i de l'espanyolisme està fent tot el possible per vendre no sols el suposat fracàs d'Artur Mas sinó el fracàs de la via cap a la independència mitjançant el dret a decidir.
Crònica · Política catalana
Cap a la independència amb lideratge plural i accent social
Roger Buch
Politòleg
Les eleccions d'ahir diumenge han fet una fotografia de Catalunya. Agradi més o menys, sembla ser imatge que representa força bé moltes de les complexitats del país:
Opinió
Comença la feina de veritat
Pere Pugès
Membre del secretariat de l'ANC
Diuen que és bo no fer valoracions en calent i que cal deixar reposar les coses uns dies. Potser si, però els números són els mateixos avui que d'aquí uns dies o unes setmanes. Ja no canviaran els resultats, fora dels petits ajustaments que es produeixen quan la Junta electoral dóna els resultats oficials.
Notícia
La premsa internacional destaca la majoria sobiranista al Parlament i l'espanyola l'obvia
Com en èpoques preconstitucionals, els ciutadans de l'Estat espanyol s'informen millor, a dia d'avui, si posen la mirada en la premsa estrangera. Els mitjans de comunicació europeus i d'arreu han destacat, sobre la jornada 25-N, la majoria a favor de l'Estat propi del Parlament, mentre que els espanyols l'han obviada.
Llibres / revistes
Ser independentista no és cap pecat
Recull de premsa
Cardús: "L'aspiració sobiranista majoritària es confirma, però el camí serà més llarg"
"Serà més complicat, sí, però ningú no pot dir que no tingui també alguns avantatges, afegint més sensibilitat social dins dels estrets marges disponibles".
Recull de premsa
Casas: "Junqueras haurà de quadrar els seus. I Mas fer el cor fort i plantar cara"
"Ara, si les coses estan clares i els temps pautats, l'objectiu s'ho val".
L'acudit
Per Puyal
Notícia · Política catalana
Majoria nacional
Un nou país format per una majoria nacional real ha començat a caminar. Les ja històriques eleccions del 25-N han dissolt tots els dubtes: el dret a decidir i el referèndum per l'estat propi és l'horitzó real del govern que està a punt de formar-se. ERC, la CUP i la participació, han estat els grans protagonistes de la jornada.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí