Dimarts, 7 de gener del 2014 | 19:34
 ∑
TribunaTV
Signa un Vot - El 2014 omplirem les urnes!
Opinió
La fractura social
Damià Pons
Escriptor
Una de les perles del cat√†leg de desqualificacions que els unionistes llancen contra el proc√©s sobiranista √©s que el seu desenvolupament acabar√† produint la fractura de la societat. El primer que ho va anunciar va ser Jos√© Mar√≠a Aznar: va dir, aproximadament, que abans que Catalunya aconsegu√≠s independitzar-se d'Espanya ja s'hauria produ√Įt la divisi√≥ entre els catalans.
Opinió
Abans i després del 9
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Aquest any que comencem hem de dedicar adequadament els nostres esforços, tant des de la societat civil com des de les institucions i els partits polítics, en el sentit més fructífer.
 ∑
Crònica · Política
Certeses i incerteses del 2014
Antoni Reig
Periodista
L'any que ara iniciem, el 2014, té un calendari establert en el procés que ens ha de conduir a la independència, és a dir, sabem, tenim la certesa, que passaran determinades coses. Ara bé, junt amb les certeses, el 2014 apareix carregat d'incerteses ja que moltes de les coses que han de passar --o potser no-- estan condicionades pel comportament i les decisions d'uns i altres. 
 ∑
Llibres / revistes
A 500 dies d'un canvi?
 ∑
Crònica · Seguretat
Reptes del 2014: construir les forces de defensa de Catalunya
Tanquem un any caracteritzat per la pèrdua de pors i de complexos. Catalunya s'ha aixecat, deixant enrere la submissió, l'auto-odi, i els plantejaments benintencionats però utòpics i contraproduents. Estem tancant tres segles d'esclavitud, reconstruint el nostre estat, i preparant-nos per a tornar a formar part de la comunitat internacional.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
La ind√ļstria dels videojocs
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Dilluns passat, varen venir els Reis d'Orient i, com √©s tradici√≥, van omplir les nostres llars de regals i bons desitjos per a l'any que acabem d'encetar. Una de les q√ľestions que es posen a debat durant les festes nadalenques i, en especial per als Reis, √©s quin ser√† el regal estrella, quin estri, andr√≤mina o giny ser√† les m√©s regalada pels Reis Mags d'Orient.
 ∑
Recull de premsa
Sellarès: "L'unionisme ha començat a virar i a plantejar-se seguir els manuals de desestabilització"
"Cal estar alerta per la gran campanya pol√≠tica, medi√†tica i de clavegueres que l'Estat i el nacionalisme espanyol engegar√† per capgirar l'opini√≥ p√ļblica catalana, comptant amb la conniv√®ncia dels poders f√†ctics catalans que viuen del negoci d'Espanya".
 ∑
Recull de premsa
Soler: "¬ŅNo en sap res, el ministre, de les fam√≠lies que es van trencar de veritat a causa de la repressi√≥ franquista?"
"Hem d'aprendre a discutir-nos amb aquella alegria amb què debaten a les teles espanyoles, que s'insulten i després van a fer el gintònic tots plegats".
 ∑
L'acudit
Per Puyal
 ∑
Llibres / revistes
La polèmica vida del general Joan Prim
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠