Dijous, 28 de gener del 2016 | 13:22
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Arquebisbe Omella. "He estat molt ben acollit a Catalunya". Puigdemont, Mas. I Pujol?
L'arquebisbe Joan Josep Omella va dinar amb una trentena de periodistes en la festa de Sant Francesc de Sales, patró dels comunicadors.Feia un mes de la seva presa de possessió. i se li va preguntar  que destacaria de la seva estada a Barcelona durant aquest temps. Va contestar: "Em sento molt ben acollit a Catalunya".

Opinió · Política catalana
Opa a la CUP
Isidre Palmada
Professor
La Colau va aconseguir l'alcaldia de Barcelona, des del no-res. En Com√ļ-Podem ha guanyat √†mpliament les espanyoles i, fins i tot, flirteja amb el poder central, amb possibilitats d'imposar-li el discurs. Ara la Colau es planteja consolidar aquest electorat.

 ∑
Notícia · Política
Sóc puta, grassa, lletja, retardada i mal follada, i faig política
En un acte a la Pla√ßa del Rei de Barcelona una trentena de ¬†dones de la CUP i ¬†d'organitzacions de l'esquerra independentista i anticapitalista¬†han reivindicat la seva doble condici√≥ de dones i persones dedicades a la pol√≠tica i han volgut denunciar de manera contundent ¬†els insults que han rebut en aquests √ļltims mesos.
 ∑
Notícia · Euskal Herria
A dos mesos de l'excarceració d'Otegi
Quan falten dos mesos justos perquè Arnaldo Otegi surti de la presó la política basca es prepara per a la seva tornada. Otegi ha estat sis anys a la presó complint condemna  per integració a ETA en relació al cas Bateragune. A la seva sortida Otegi  té previst reunir-se amb la seva família a Elgoibar però també tornar a la política basca i a liderar Sortu.
 ∑
Notícia · Comunicació
Jaume Clotet nou director general de Comunicació del Govern
Dins la nova estructura de comunicaci√≥ i difusi√≥ del departament de Presid√®ncia el govern ha ¬†nomenat com a director general de Comunicaci√≥ el periodista Jaume Clotet i Planas que des del febrer de l'any passat estava al capdavant del¬†Programa Internacional de Comunicaci√≥ i Relacions P√ļbliques Eugeni Xammar, adscrit a Presid√®ncia.
Opinió · Política catalana
El procés constituent
Marc Gafarot
Especialista en temes de Seguretat i Política Internacional
Aquests dies hem conegut la imminent posada en marxa de l'anomenada comissió d'estudi del procés constituent en el marc del Parlament de Catalunya. Una notícia sembla que ben rebuda en el barri sobiranista i no tant en l'unionista.
 ∑
Recull de premsa · Comunicació
Gifreu: "El front de la informació"
En un article al Punt Avui el professor de la UPF, Josep Gifreu,  ens diu que "En la gran convulsió que sacseja els temples sagrats de la política a Catalunya i a Espanya, un dels fronts de disputa ferotge és el de la informació política"
 ∑
Recull de premsa · Política
Pere Card√ļs: "Has sentit aix√≤ que diuen de l'Anna Gabriel?"
En un article a Vilaweb el periodista, Pere Card√ļs, on afirma que ¬†Catalunya est√† vivint ¬†un "conflicte pol√≠tic, institucional i medi√†tic de primer ordre" ¬†i en el que seria "bo d'abandonar aquest punt d'ingenu√Įtat massa habitual en aix√≤ que anomenem proc√©s i tocar de peus a terra i observar les coses tal com s√≥n".
 ∑
Crònica · Seguretat
Model policial o Regne de Taifes
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
Aquests √ļltims dies s'han produ√Įt dos actes que incideixen en la necessitat de debatre i estudiar en profunditat si el model policial actual basat en dos cossos policials (Mossos i Policies Locals) √©s el que necessita una societat canviant i en proc√©s de transici√≥ nacional.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠