Dijous, 12 de novembre del 2015 | 13:49
 ∑
Crònica · Seguretat
Què ens atrevim a demanar ara a la Policia de Catalunya?
No es pot demanar als professionals de la Policia de Catalunya que vagin més enllà que els nostres polítics en la desobediència.Després que el Poder Judicial de l'Estat hagi demanat a la Policia de Catalunya, a la Guardia Civil i a la Policía Nacional que intervinguin davant de qualsevol delicte de sedició (?) hi ha hagut alguns opinadors
Notícia
Editorial: Un mandat de 72 diputats vol un acord: Coincidències i complicitats
En la segona sessió d'investidura tampoc s'ha aconseguit l'objectiu d'investir el candidat de Junts Pel Sí, l'actual president en funcions Artur Mas. Per això, el proper diumenge l'ANC ens convoca a tots a manifestar-nos davant del Parlament per a instar a la nostre classe política a arribar a un acord el més ampli possible.

 ∑
Crònica · Política catalana
Mas amb cresta i barba ‚Äēa prop√≤sit de la puta abra√ßada
Ivan Mambrillas
Les imatges no parlen per si soles ni mai han superat el valor cognitiu de mil paraules. Hi va haver un dia en qu√® la suposada eloq√ľ√®ncia d'una abra√ßada obligava a una reacci√≥ interpretativa a contrap√®l, orgullosa i estrictament pol√≠tica, per√≤ va passar que, aclaparats,
 ∑
Crònica · Política catalana
Ens cal més sentit d'estat
Miquel Sellarès és una de les figures polítiques d'aquest país que més sentit d'estat ha tingut. Prova d'això ha estat la obstinació durant tota la seva vida en crear un model policial català que no subordinés Catalunya als cossos d'àmbit espanyol.
 ∑
Recull de premsa
Sáez Mateu:"La culpa no és de la CUP, ni de Junts pel Sí, ni de cap altre partit en concret. De fet, en democràcia no hi ha culpes, sinó vots"
En un article al diari Ara  el filòsof Ferran Sáez Mateu analitza la situació a Catalunya després dels resultats del 27-S i afirma al respecte " si sumes el cor del sistema amb els antisistema, què queda? Ara veiem que res. Zero.

 ∑
Recull de premsa
Tubella: "I si l'Aznar tingués raó?"
La catedràtica de Comunicació, Imma Tubella, en un article al Punt Avui reflexiona sobre si Aznar va tenir quan va afirmar "més o menys, que els catalans, abans de trencar amb Espanya, ens barallaríem entre nosaltres"
 ∑
Notícia · Política
El TC està al servei d'un Govern indecent i indigne que utilitza les institucions de l'Estat en contra del vot de la gent
Aquestes són les contundents declaracions que ha fet Gabriel Rufián,cap de llista d'Esquerra Republicana a les eleccions al Congrés del proper 20D, que ha assegurat davant de la suspensió per part del  Tribunal Constitucional de la proposta de resolució d'inici del procés d'independència
Opinió · Política catalana
Exigim un president i un govern
Jaume Marfany
Filòleg
El 9 de novembre de 2014, més de 2 milions tres-cents mil catalans i catalanes vam demostrar que ja no teníem por; que ja havíem decidit iniciar el procés definitiu de desconnexió amb l'Estat espanyol.Aquell diumenge de novembre, més de 2 milions tres-cents mil catalans i catalanes vam fer evident davant del món sencer que ja no obeíem l'Estat espanyol.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠