Divendres, 20 de abril del 2012 | 19:48
 ∑
Crònica · Política catalana
Mas ja pensa en les eleccions
El president de la Generalitat Artur Mas ja ha donat ordres aquesta setmana als dirigents de la federació nacionalista i els membres del seu executiu de que comenci l'operació per desmarcar-se del PP i acostar-se a ERC.
Crònica · Madrid
A què espera, president Mas?
Vist des de Madrid, el president Artur Mas deu tenir una alta confiança en si mateix. Sinó, no s'explica que entomi, amb mitja rialla, el menyspreu a què l'està sotmetent Mariano Rajoy. La Moncloa colla fort i Catalunya aguanta resignada. A canvi de què?

 ∑
La fotografia · Seguretat
Dia de les Esquadres: començar a parlar clar
La Diada de les Esquadres del 2012 serà recordada pel canvi de llenguatge dels dirigents polítics i del cos: seny, responsabilitat i a la vegada no defugir de la problemàtica que avui dia ha d'encarar la nostra policia nacional.
 ∑
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Lleuger avançament de l'acord amb les majors
El pacte del conseller de Cultura amb les grans empreses del cinema ha triplicat el n√ļmero d'espectadors per√≤ no ressuscita la quota de mercat del cinema doblat al catal√†, que √©s nom√©s del 3,1%.
 ∑
Crònica · Illes Balears
Mateu, president de l'OCB, crida els diputats a aturar l'aprovaci√≥ de la llei de funci√≥ p√ļblica
La llei significa un retroc√©s sense precedents per a l'estatus legal de la llengua pr√≤pia i oficial de les Illes Balears i un atac al dret dels ciutadans a ser atesos i entesos en catal√† per part de l'administraci√≥ p√ļblica.
 ∑
Recull de premsa · Política
Rahola: "Llanos de Luna menysprea dues grans institucions catalanes amb alegre di√ľrnitat"
"El que se li nega al S√≠ndic a la seva pr√≤pia terra se li permet a la Defensora del Poble espanyola. [...] El que em preocupa √©s si legalment aquest c√†rrec p√ļblic pot menystenir les institucions catalanes".
 ∑
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Quico Homs, entossudit en fer fora Terribas
Una vegada aplicada la contrareforma de la CCMA, el poder de Quico Homs és omnipresent. I molt més després de col·locar un dels seus peons, Brauli Duart. El nou director, tot i que porta pocs dies al capdavant de la Corporació, ja ha patit les primeres histèries persecutòries del seu cap, Quico Homs.
 ∑
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre "L'herència del PSAN" de Roger Buch
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠