Dijous, 2 de febrer del 2017 | 21:06
 ·
Crònica · Afers religiosos
Fratini actua com nunci espanyolista i poc catòlic
Renzo Fratini, nunci del Vaticà a Espanya des de l'agost del 2009, és un personatge espanyolista i poc catòlic. S'ha tornat a demostrar en el discurs que ha pronunciat en nom dels ambaixadors durant la recepció del rei Felipe VI al cos diplomàtic.

 ·
La fotografia · Política catalana
Segona cimera del Pacte Nacional pel Referèndum
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha presidit la segona reunió del Pacte Nacional pel Referèndum (PNR), que es va constituir el 23 de desembre passat
 ·
Notícia · Política catalana
Pascal:"Nosaltres parlem de democràcia; el Govern del PP de tribunals i precintar escoles"
La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha valorat positivament la reunió del Pacte Nacional pel Referèndum, celebrada avui al Parlament, i el manifest proposat i ha subratllat que "la transversalitat és un aspecte clau". Pascal ha contraposat la reunió del Parlament amb les notícies que arriben des del Govern espanyol i
 ·
Notícia · Política
Solé al Parlament Europeu: "A Catalunya farem un referèndum d'independència. I ens quedarem a la UE per millorar-la"
L'eurodiputat d'Esquerra Republicana Jordi Solé ha defensat  davant del ple del Parlament Europeu que Catalunya farà un referèndum d'independència i que el farà 'de forma legal, legítima, democràtica i pacífica, com es fan les coses a Europa'.
Opinió · Política catalana
Un espai decent
Fèlix Martí
Filòsof
El sectarisme dels mitjans de comunicació espanyols és greu i sistemàtic. Les immadureses de la CUP en relació al procés o les desafortunades declaracions del jutge Santiago Vidal han originat comentaris molt agressius dels mitjans unionistes.
 ·
Notícia · Societat civil
El 6 de febrer defensem la democràcia
Òmnium Cultural, l'Assemblea Nacional de Catalunya, l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis fan una crida a la movilització el proper 6 de febrer a les 8.15 del matí davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per tornar a fer sentir la nostra veu: "El 6F ens jutgen a tots".
 ·
Notícia · Societat civil
Un lema internacional a favor de la democràcia
L'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis presenten la nova imatge i el lema que acompanyaran fins al Referèndum els casos de judicialització de la política. La marca Love Democracy té un marcat perfil global i
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Muñoz: " Fer créixer el referèndum"
En un article al diari Ara Jordi Muñoz afirma que "Hem superat la fase d'anunciar la voluntat de fer el referèndum, i ara possiblement cal donar senyals clars i creïbles que el referèndum es farà de la millor manera possible".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí